Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou visita el Nou Centre Logístic de Serveis de 3.375 m2

El President de la Diputació ha anunciat que es destinarà un 1.2 milions d’euros a millorar la Carretera de la Costa (TV-3146)

divendres 11 febrer 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha presentat avui el Nou Centre Logístic de Serveis amb els magatzems i espais adreçats a ser la nova ubicació dels Serveis Municipals. Es tracta de tres noves  naus que ocuparan un espai de 1.796 metres quadrats i d’un espai adreçat a dipòsit municipal de 3.375 metres quadrats.

En aquesta presentació, també han estat presents el President de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el regidor de Gestió del Territori i Promoció Econòmica, Marc Montagut, el  regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez juntament amb altres regidors i representats de les empreses concessionàries que a partir d’ara s’ubicaran en aquest espai.  La inversió realitzada és de 827.693 euros, amb una subvenció de 410.970 euros de la Diputació de Tarragona

El nou equipament es troba situat al Camí del Cementiri s/n, just al costat d la deixalleria municipal i del Cementiri. Al Nou Centre Logístic s’ubicaran una sèrie de Serveis Municipals com el Servei de Neteja, el de Jardineria, el servei de manteniment d’enllumenat i fonts municipals i uns tallers ocupacionals per formació “Escola d’Oficis Ocupa’t Jove 2010”. 

En concret a partir d’ara hi haurà habilitades tres noves naus:

• La primera nau de 860 metres quadrats acollirà la Brigada Municipal i l’Escola d’Oficis ‘Salou Ocupa’t Jove 2010’.

• La segona nau  de 286 metres quadrats acollirà el Servei de Manteniment d’Espais i Jardineria

• La tercera Nau de 650 metres quadrats acollirà el Servei Municipal de  Neteja Urbana

A més, s’ha habilitat la coberta de diferents naus realitzades en l’anterior fase . Aquesta esplanada estarà adreçada a ser dipòsit municipal.
Amb aquestes naus habilitades per acollir els serveis municipals culmina la construcció de tot un espai adreçat a diferents serveis municipals.

El regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, ha explicat que “aquestes naus suposen un espai on els serveis municipals disposin de lloc per emmagatzemar els vehicles, materials i tot el que necessitin per desenvolupar la seva feina” i ha afegit que “poder disposar d’un equipament com aquest és molt positiu perquè mai havien tingut un espai d’aquestes característiques pels serveis municipals i era una necessitat des de fa molts anys”.

Granados ha explicat que “ es tracta de la culminació d’un projecte que dota als serveis municipals d’espai adient per oferir un servei encara millor als nostres ciudadans i per optimitzar els recursos i esforços”.


Millora de la Carretera de la Costa (TV-3146)


El president de la Diputació, Josep Poblet, ha aprofitat la visita al Nou Centre Logístic, per anunciar que s’aprova definitivament el projecte per dotar de voreres i enllumenat la carretera TV-3146 entre la Pineda i l’accés al Far de Salou.  Poblet ha comunicat que es destinarà un total de 1.190. 000 d’euros a millorar considerablement la seguretat en aquest tram, cada cop més urbanitzat i amb trànsit de vianants i de vehicles.

Josep Poblet ha afegit que “es tracta d’una actuació important que donarà resposta a les demandes realitzades pels veïns del Cap Salou i de l’alcalde” i que “ amb aquest projecte continuem contribuint així amb la bona marxa d’aquesta ciutat i dels seus serveis públics, en aquest cas de la seva estructura viària”. Poblet ha confirmat que la modificació de crèdit per incorporar l’import total d’aquesta obra ja està realitzada i s’espera poder realitzar l’adjudicació de les obres en “tres o quatre mesos”.

L’alcalde ha agraït “l’esforç econòmic que fa la Diputació de Tarragona en la nostra ciutat i especialemnt en aquestes obres tan necessàries” i ha aprofitat l’ocasió per traslladar al President   la importància de crear la rotonda de l’autovia Tarragona-Salou amb la carretera del Racó per millorar la xarxa viària de la ciutat.

En relació a la carretera de la Costa, es preveu la construcció de voreres entre els punts quilomètrics 4,000 i 5,260.  Els primers 285 metres d’aquest tram corresponen al terme municipal de Vila-seca i, la resta, al terme municipal de Salou. La secció tipus de la carretera és d’una calçada de 7 metres, vorals de 0,50 metres i voreres d’ample variable superior a 1,80 metres.

A part de l’espai per a vianants, al llarg de tot el tram es projecta la instal•lació de columnes amb punts de llum. L’enllumenat també s’instal•larà a la rotonda existent. Així mateix, es construirà un col•lector d’aigües pluvials, s’hi instal•laran buneres de recollida d’aigua i es realitzarà la prolongació de dos trams de claveguera i l’obra civil necessària per substituir diversos trams de canonada de subministrament d’aigua. Finalment, les obres es completaran amb la senyalització horitzontal i vertical i la reposició dels serveis afectats.

Galeria d'imatges

DSCN8722.JPG
DSCN8725.JPG

Document Actions