Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde definirà el futur de la ciutat en la conferència “Salou del 2020, un compromís de tots”

L’acte dirigit als ciutadans de Salou tindrà lloc el proper dijous a les 20.00 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament

dilluns 21 març 2011

El proper dijous dia 24 de març, l’alcalde de Salou, Pere Granados, oferirà una conferència per explicar a la ciutadania l’acció de govern i el conjunt de propostes de com la ciutat ha d’encarar el futur. En aquesta conferència Granados explicarà també les expectatives que té la ciutadania en el seu Municipi segons les accions de participació ciutadana realitzades en els darrers mesos per recollir tota una sèrie d’idees i opinions que han de permetre definir les línies d’actuació de futur.

Sota el títol “Salou 2020, un compromís de tots”, l’actual batlle desgranarà l’estat actual del municipi per projectar-lo cap el futur amb una sèrie de solucions i estratègies. L’alcalde farà un repàs de l’actual situació del municipi i parlarà dels projectes que s’estan desenvolupant per desestacionalitzar el turisme i rellançar l’economia productiva amb diferents estratègies, entre d’altres aspectes.

Aquesta conferència oberta al públic i enfocada tant a ciutadans com a empresaris vol presentar els pilars que han de sustentar la economia de la ciutat per construir el futur i les polítiques que s’estan desenvolupant.

Galeria d'imatges

alcalde_saluda.JPG

Document Actions