Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde demana ajuda col·lectiva dels salouencs pels més afectats per la crisi i la desocupació

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat aquesta tarda els nadals a la població en la ja tradicional celebració a la Masia Catalana

dilluns 20 desembre 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat aquesta tarda els nadals a la població en la ja tradicional celebració a la Masia Catalana on també s'han representat els pastorets. El batlle, en nom del govern local i de la Corporació municipal, ha volgut encoratjar els salouencs a viure aquestes dates d'una manera molt especial, al costat de la família  "amb pau, germanor, amistat, esperança i solidaritat". Precisament, aquest darrer valor, la solidaritat -ha destacat- "que sigui el referent que acompanyi la nostra vida i les nostres relacions del dia a dia". Granados ha volgut tenir un record molt especial per a "les moltes famílies i ciutadans de la nostra ciutat que afectades per la crisi i la desocupació" tot encoratjant-los a que "practiqueu amb l'exemple i demostreu el vostre ferm compromís col·laborant amb els familiars, amics i veïns que sabeu que passen mals moments".

Després de les paraules, ha estat el torn del col·lectiu de joves del Grup Esplai qui ha iniciat la seva singular representació dels pastorets. Als volts de tres quarts de set de la tarda alcalde i regidors, junt amb altres persones han servit el brou de Nadal a les més de 700 persones que han assistit a la cita.

Galeria d'imatges

DSCN7278.JPG
DSCN7273.JPG

Document Actions