Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde es reuneix amb el director territorial del Servei d'Ocupació de Catalunya

dilluns 20 juliol 2009

L'Ajuntament construirà aules i tallers per desenvolupar diversos projectes d'ocupació i capacitació professional

L'alcalde de Salou, Pere granados, acompanyat del Regidor d'Ocupació, Jesús Barragán, es va entrevistar amb el director del Servei Territorial d'Ocupació.
Durant la reunió, l'alcalde va mostrar una total disposició de l'Ajuntament a col·laborar amb el departament de Treball de cara a desenvolupar el màxim de projectes ocupacionals que dur a terme la Generalitat.
Granados manifestava que 'aquest govern te una aposta clara i un compromís ferm amb les polítiques actives per a l'ocupació, que tenen com objectiu la inserció laboral i la capacitació professional d'aquells col·lectius amb majors dificultats'.
Durant la reunió també es va tractar de la convocatòria de Plans d'Ocupació 2009, on l'Ajuntament hi participa i n'ha sol·licitat realitzar-ne dos.

Actualment l'Ajuntament està desenvolupant un projecte d'Escola Taller amb 8 alumnes joves, i properament s'iniciarà la construcció d'una nau per acollir les aules, oficines i tallers per desenvolupar tota una sèrie de projectes previstos en matèria d'ocupació i formació ocupacional.

Document Actions