Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde, Pere Granados, es reuneix amb la gestora de CDC de Salou

dimarts 20 octubre 2009

Aquesta trobada enceta un conjunt de reunions amb tots els partits polítics locals, amb independència que tinguin o no representació municipal.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, s'ha reunit aquest matí amb l'actual gestora de CDC a Salou. Es tracta d'una primera trobada que forma part d'una sèrie de reunions que el batlle mantindrà amb tots els partits polítics, tinguin o no representació municipal; amb l'objectiu de normalitzar les relacions entre el govern i els representants dels partits polítics. A més, aquestes reunions, tenen un component de treball i de canvi d'impressions respecte de projectes de futur de la ciutat.

En el marc d'aquestes trobades es pretén que l'alcalde pugui escoltar opinions i propostes dels partits polítics, obrint d'aquesta forma un espai de diàleg fluid entre l'alcalde i les forces polítiques. A més, la voluntat és que s'estableixi una relació cada vegada més fluida entre govern, oposició i els partits polítics perquè, amb el temps, es pugui donar una unitat d'acció vers el futur de Salou.

La trobada d'aquest matí ha comptat amb la presència de Joan Aregio de la Federació de CDC; de Yolanda Mir, com a representant del Comitè Comarcal de CDC i amb el president del Comitè Local de Salou, Joaquim Cazorla. L'alcalde, Pere Granados, amb aquest conjunt de reunions mostra el tarannà dialogant i d'obertura vers totes les idees dels partits polítics i per millorar el municipi. Molt probablement, la setmana vinent hi haurà una altra reunió, i així succesivament fins a completar aquesta tanda de reunions amb totes les formacions.

Durant la reunió, els membres que formen la direcció de la gestora de CDC de Salou, han manifestat a l'alcalde el seu total suport al pacte de govern.

Document Actions