Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde Pere Granados remarca el bon compliment de les normes sanitàries per part dels establiments i activitats empresarials de Salou, malgrat haver hagut de clausurar tres locals d'oci nocturn

dijous 09 juliol 2020

El mandatari, acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica i Activitats, Hèctor Maiquez; i del regidor de Seguretat Ciutadana, David González; ha manifestat avui davant la premsa que prioritza la salut de les persones i el compliment de la normativa sanitària

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat avui en una compareixença davant dels mitjans de comunicació, respecte al tancament de tres locals d’oci nocturn, que “hem hagut d’actuar davant del flagrant incompliment de la normativa sanitària que regula les activitats amb la COVID-19”. En aquest sentit, “hem hagut de tancar-los, atès que, d’acord amb les actes de la Policia Local, hi ha hagut un incompliment de la normativa i les mesures de seguretat sanitàries”.

El tancament és temporal i cautelar, i la resolució diu que durarà per un període de 15 dies. Hi haurà una sanció econòmica.

El mandatari ha afirmat que “en primer lloc, el que hem fet és preservar la salut de les persones, que és el dret i el bé suprem que tenim, junt amb la integritat física i la vida”. L’alcalde ha posat en relleu la importància que “som un municipi segur de COVID-19” i comptem “amb l’impuls de ser una destinació turística segura”.

Pere Granados ha remarcat el bon funcionament dels establiments i les activitats comercials i empresarials a Salou, ja que “s’està treballant amb molta responsabilitat per part dels professionals”. És per això que ha volgut dedicar un agraïment “a tot aquest conjunt de persones, la immensa majoria”, segons ha especificat, “pel seu comportament cívic, responsable i sensible a una nova realitat”.

L’alcalde ha puntualitzat la importància que tothom col·labori i sigui responsable, tant de forma individual com en l’explotació del seu negoci. També ha destacat que, davant dels incompliments flagrants de les mesures sanitàries, el Consistori té l’obligació d’actuar conforme li mana la llei.

Finalment, l’alcalde de Salou, que ha estat acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica i Activitats, Hèctor Maiquez; i del regidor de Seguretat Ciutadana, David González;  ha manifestat que “entre tots hem d’aconseguir preservar la salut de les persones i reactivar el teixit econòmic de la ciutat”.

Galeria d'imatges

2.1.png

Document Actions