Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde reactiva Salou com a subseu del Jocs Mediterranis 2017

dimarts 26 maig 2009

La 'irresponsabilitat' de l'anterior govern ha fet que el COE es plantegés eliminar Salou, i es perdessin importants inversions en equipaments esportius.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el president de Tarragona 2017, Mario Rigau, van mantenir una entrevista a l'Ajuntament per tal de reactivar la posició i la imatge de Salou com a subseu de la candidatura tarragonina del Jocs Mediterranis 2017. Granados i Rigau van canviar impressions i van parlar del paper de Salou dins l'organització, així com temes d'inversions i de col·laboració.

Després de la reunió l'alcalde manifestava que 'és de lamentar la mala imatge que s'ha donat com a municipi i com a institució davant del Comité Olímpico Español, que fins i tot ha qüestionat que Salou, amb l'actitud mostrada d'indiferència per l'anterior govern municipal, meresqués ser considerada subseu'.
Granados afegia que 'la deixadesa i la falta d'interès de l'anterior govern municipal en aquest tema, no solament ha perjudicat la nostra imatge sinó que ha posat en perill una sèrie de futures inversions previstes pel Consejo Superior de Deportes en equipaments esportius importants per Salou, com ara un estadi de futbol amb pista d'atletisme i una instal·lació de primer ordre per a volei platja'.

De la conversa es va desprendre que Salou no havia assistit a les reunions convocades, no havia nomenat els seus membres dins el Comité Promotor i el Comité Tècnic de la candidatura, i no havia fet efectives les aportacions econòmiques compromeses, que ni tan sols estan consignades al pressupost.


Granados matisava que 'és una situació que ja no ens sorprèn donada la poca sensibilitat de l'anterior equip de govern, que va ser capaç de paralitzar projectes importants com el del camí de ronda, abandonar-ne d'altres ja executats i sense inaugurar com el Jardí Botànic, a més, de no saber com desbloquejar l'Escola d'Idiomes i el projecte del barranc de Barenys'.

Segons l'alcalde, 'aquest nou equip de govern i des d'alcaldia, es treballarà amb responsabilitat per reactivar i rellançar com mereix la subseu de Salou, i ajudant a la candidatura tarragonina perquè finalment aculli aquests jocs esportius el 2017'.

Document Actions