Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde s'entrevista amb els representants veïnals de Cap Salou, Zona Estival i La Colina del Sol

dilluns 01 juny 2009

Pere Granados, visita les tres urbanitzacions per establir un calendari de treball i de millores consensuades amb el col·lectiu veïnal


L'alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb el regidor de Manteniment de Ciutat, Pedro Márquez i el de Gestió del Territori, Marc Montagut, han visitat tres urbanitzacions de Salou, Cap Salou, Zona Estival i La Colina del Sol per tal de presentar el projecte de ciutat així com per veure el llistat de peticions que tenen els veïns i alhora presentar les inversions previstes a cada una de les zones. Aquesta sortida s'emmarca dins el conjunt de visites a urbanitzacions que el nou govern ja ha realitzat a Xalets de Salou, Mirador de Salou o Covamar.

En la primera de les trobades, a la zona de Cap Salou, el president de l'entitat, Tomàs Francín va explicar el llistat de millores que se sol·liciten per tal d'endreçar l'aspecte d'aquesta zona de gran bellesa. Moltes d'aquestes son qüestions de manteniment, ja sigui en neteja, jardineria o pintura. A part, es va arribar al compromís d'obrir la zona dels Triangles i reactivar-la com a centre cívic amb activitats per als veïns, afavorint la participació ciutadana 'un dels eixos del programa govern municipal-. En breu, s'obrirà l'oficina d'estiu de la OAC per tal d'atendre els ciutadans de la zona sense que s'hagin de desplaçar fins a l'Ajuntament, a més de comprometre's a insistir en la neteja de molts solars de privats que es troben en un veritable estat d'abandonament pel que fa al manteniment i on cal netejar el sotabosc. L'alcalde, Pere Granados, també va assegurar que cal ampliar la passarel·la de vianants que porta des del centre de la urbanització i fins a la platja per deixar-la en òptimes condicions de vialitat, a més de canviar la ubicació de la pista de bàsquet i instal·lar-la a la zona contigua als Triangles per tal de millorar-ne la seguretat.

L'altra zona que han visitat l'alcalde i els dos regidors ha estat la d'Estival Salou on s'està construint en aquests moments el nou pavelló municipal que donarà servei a la zona de Cap Salou per import de 527.000 euros i que estarà enllestit en poc més de mig any. En aquest indret, el president dels veïns, Lluís Ollé, ha demanat l'ús per a les reunions veïnals de la sala polivalent annexa al pavelló; així com la reposició de l'arbrat que es va malmetre amb l'esclafit. Una altra de les propostes pendents d'executar a la zona és un pla per al canvi integral de la mobilitat viària al barri redactat per part de la Policia Local per tal d'adequar el pas dels vehicles i que s'ha acordat d'aplicar tan bon punt hi hagi un acord unànime per part dels veïns.
En aquesta trobada l'alcalde Pere Granados ha explicat als veïns la creació d'un òrgan territorial de participació de les urbanitzacions, el reglament del qual passa per a aprovació al plenari d'aquest dimecres 3 de juny. A més, l'alcalde també els ha explicat que el projecte d'asfaltat final del carrer La Farola està ja enllestit i pendent de consignació pressupostària. Tots aquests treballs entren dins la 'micropolítica' que pretén dur a terme el nou consistori en els propers dos anys.

La darrera de les visites a urbanitzacions ha estat a la Colina del Sol on el president dels veïns, Dàmaso Antolín ha demanat el repàs a alguns dels serveis com ara l'enllumenat o l'enjardinament que encara depèn de l'empresa promotora del polígon que encara no està recepcionat. Des de l'Ajuntament de Salou s'instarà a que es facin aquest conjunt de treballs.

Document Actions