Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde visita la urbanització Pinosmar i s'entrevista amb representants dels veïns

dilluns 06 juliol 2009

L'alcalde de Salou, Pere Ganados, acompanyat del regidor de Manteniment Urbà, Pedro Márquez, i tècnics municipals, va visitar la urbanització Pinosmar per entrevistar-se amb representants dels veïns.
La visita s'emmarca dins la tanda de reunions que l'alcalde vol manté amb col·lectius, entitats i ciutadans de zones concretes del municipi, amb l'objectiu de conèixer in situ les seves necessitats, demandes i problemes.
El mateix alcalde va informar els veïns de Pinosmar de la iniciativa de crear molt properament un òrgan consultiu i de participació ciutadana que sota el nom de Consell Assessor Territorial del Cap Salou reunirà periodicament persones i entitats veïnals de la zona 'per dialogar i posar en comú totes aquelles inquietuds i necessitats, i d'aquesta forma actuar en conseqüència i amb el màxim consens'.
Els representants dels veïns de Pinosmar van exposar a l'alcalde alguns dels problemes més importants, entre els que van destacar la manca de neteja d'algunes zones verdes i enjardinaments privats que suposen risc d'incendi i la preocupació sobre el futur de la carretera d'accés a la urbanització, des de la carretera de la Costa.
Respecte a la neteja dels solars privats, l'alcalde va comunicar als veïns que ja s'han cursat una sèrie de requeriments als propietaris perquè les netejin. Respecte a la carretera d'accés, l'alcalde va manifestar la necessitat de fer-hi voreres i que 'per això s'agilitzarà un estudi que contempli diverses alternatives viables per millorar els accesos a la urbanització, tant per la circulació rodada com per a viannants'. L'alcalde va matisar que 'l'actual doble sentit de circulació es modificarà només si es pot donar una alternativa viable als veïns'.

Document Actions