Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Aliança i PortAventura es promocionen conjuntament a Sant Sebastià en la fira Sevatur

Es busca fidelitzar més aquest mercat en la nostra zona

divendres 15 març 2013

Sevatur és la fira turística més important del País Basc amb un perfil de públic molt familiar i un alt interès en l'oferta del nostre territori. La fira quedarà inaugurada aquest divendres pel diputat d'Innovació, Desenvolupament Rural i Turisme del Govern Basc, Sr. Urigüen, i s'allargarà fins diumenge.
Amb gairebé 20.000 visitants en l'edició 2012, aquesta fira s'ha convertit des de l'any passat en un cita obligada en el Pla d'Accions conjunt que cada any redacten i porten a la pràctica els municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca La Pineda i en el que també participa PorAventura.
L'oferta especialitzada en turisme familiar, l'oci, la cultura, la gastronomia, i les novetats dels parcs aquàtics de la Costa Daurada Costa Caribe i Aquopolis, formen part de les propostes del territori durant aquest cap de setmana a Sant Sebastià.
La fidelitat d'aquest mercat en la nostra zona, la proximitat de la Setmana Santa, la seva capacitat de despesa i el gran número de segones residències propietat de famílies basques, fan obligada aquesta acció promocional aprofitant la cita turística de Sevatur.
Els regidors dels municipis de Vila-seca La Pineda Platja, Salou, Reus i Cambrils, juntament amb els responsables comercials de Port Aventura, coincideixen en l'efectivitat d'aquest tipus d'accions promocionals en mercats de proximitat i l'oportunitat que suposa el mercat basc per aquest any.

Galeria d'imatges

foto.JPG
foto.JPG

Document Actions