Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Aliança Turística de la Costa Daurada renova el seu compromís 4 anys més

dissabte 10 octubre 2015

Els regidors de Turisme de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca es van trobar a Reus per començar a planificar la promoció conjunta de l'any vinent

Els regidors de Turisme dels consistoris que formen l'Aliança Turística de la Costa Daurada —Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda platja— es van trobar dijous, al Gaudí Centre amb la finalitat de ratificar l'acord de col·laboració de l'Aliança Turística i començar a planificar la promoció conjunta de l'any que ve. Aquesta és la primera reunió política de treball després de les eleccions municipals del passat 24 de maig que van comportar canvis al capdavant d'alguna de les regidories.

D'aquesta manera, la trobada en la qual també hi han participat els gerents de l'agència Reus Promoció i dels patronats de turisme dels altres tres municipis, ha tingut com a objectiu renovar pels pròxims quatre anys la voluntat de col·laborar en la promoció turística conjunta dels quatre municipis.

L'Aliança Turística, formada inicialment pels municipis de la costa i el suport de PortAventura, es va ampliar el 2006 amb la incorporació de Reus, com a complement de l'oferta basada en les platges de qualitat de la resta dels municipis. Tal com ha explicat el consistori reusenc, es presenta una oferta complementària, diversificada i competitiva perquè els visitants tinguin més varietat d'opcions de les que podria oferir en un municipi per si sol.

Així mateix, l'aliança treballa amb iniciatives que promocionin els principals recursos turístics de la destinació, l'assistència a fires turístiques, la realització de promocions especials per captar nous mercats i fidelitzar-los, i l'edició de material promocional. L'aliança també compta amb una pàgina web comuna, familyholidays.cat. Un altre dels objectius del treball conjunt és afavorir la mobilitat dels visitants entre aquests municipis, perquè puguin conèixer millor els principals atractius que ofereixen.

Galeria d'imatges

aliana.jpg
576_1444379101aliana.jpg

Document Actions