Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Aliança Turística inaugura a FITUR el programa de promocions 2023

dijous 19 gener 2023

Els municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca participen un any més de forma conjunta en la fira que se celebra a Madrid del 18 al 22 de gener

 

FITUR 2023, amb més de 66.000 m2 d’exposició, inicia el calendari de fires professionals del sector i els municipis de Salou, Cambrils, Vila-seca i Reus hi tenen una presència destacada dins l'estand de Catalunya.

Al costat de l'espai de la Costa Daurada i de PortAventura World, els Patronats de Turisme i entitats responsables de la promoció turística dels municipis de l'Aliança disposen a FITUR d'un espai per a reunions professionals que posen a disposició d’empreses i empresaris de la zona desplaçats a Madrid. A més, aquests municipis disposen de destacada visibilitat amb imatges dels municipis, així com codis QR que redireccionen amb la informació turística més destacada.

La valoració per part dels responsables polítics de Salou, Pere Granados; de Cambrils, Oliver Klein; de Reus, Montserrat Caelles; i de Vila-seca, Cristina Cid, ha estat molt positiva per una edició que ha destacat per la notable afluència d’empresaris que confirmen la consolidació i la recuperació del sector de cara a la temporada 2023.

La gran afluència d'empreses del territori i el gran número de contactes realitzats avalen la determinació dels Patronats en oferir una zona especial de treball per afavorir les reunions i contactes, per conèixer nous proveïdors i clients, enfortir les relacions comercials i multiplicar les oportunitats de negoci.  

FITUR és la primera gran fita del calendari promocional dels quatre municipis de la Costa Daurada al que seguiran altres projectes ja des del proper mes de febrer, al qual s'hi sumarà PortAventura World.

131 països presents i més de 8.500 expositors són xifres clares de la dimensió de FITUR 2023.

Les accions de promoció de les destinacions a diferents mercats d’origen són clau per mantenir i incrementar el nombre de visitants al territori. Aquest calendari d'accions 2023 de l'Aliança suposa un  pressupost global de més 60.000 euros.

Document Actions