Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'ampostí Manel Margalef guanya el V Premi Salou de Recerca Pictòrica 2008

dijous 02 octubre 2008

El jurat constituït per al veredicte del Premi Salou de Recerca Pictòrica 2008, 5ena edició, reunit en segona sessió després de valorar detingudament les 28 obres seleccionades prèviament mitjançant els dossiers, ha emès per unanimitat el següent veredicte:

Premi Salou de Recerca Pictòrica a l'obra
Passejant pels Núvols, 2 de Manel Margalef* (Amposta). Tècnica mixta sobre fusta. Margalef és professor a l'Escola d'Art de Tarragona.

1er accèssit a Un Signo de la Naturaleza.de Ming You Chou (Sevilla)* tècnica mixta sobre paper. Ming és pintor i fotògraf taiwanès resident a Puebla del Río (Sevilla).


2on accèssit a Sense títol de Jordi Güell (Barcelona) realitzada en oli, graffiti i collageLa dotació del Premi és de 6.000 euros i els accèssits de 1500 i 800 euros respectivament, però només el primer Premi comporta la cessió de l'obra que passa a formar part del Fons del patrimoni municipal.

A la segona i definitiva sessió, el jurat va estar constituït per Josep Mª Cadena, Daniel Giralt Miracle i Raquel Medina. No va poder assistir per causa justificada Glòria Bosch que delegà el vot en la comissària del concurs i secretària del jurat Raquel Medina, ni Conxita Oliver (ambdues sí van participar en la primera sessió de selecció).

Recordem que el lliurament dels Premis i la inauguració de l'exposició d'obres seleccionades va tenir lloc el dia 27 a les 19 hores a la Torre Vella. La mostra estarà oberta fins al 31 d'octubre.

Document Actions