Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'antena del coneixement de Salou ha programat per avui divendres la cloenda de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran i una sessió de

divendres 16 maig 2008

Avui divendres 16 de maig tindrà lloc la cloenda del curs 07/08 de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran(AEUGG) a Salou. Aquesta ha estat la primera vegada, recordem, que s'ha dut a terme a Salou aquest projecte social engegat per les principals universitats catalanes (en aquest cas per la URV, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona) que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. Les AEUGG són una de les propostes organitzades des de l'antena de coneixement de Salou, que forma part del Campus Extens de la URV, i han consistit en conferències i xerrades d'interès per a la tercera edat del municipi, impartides per professors de la universitat tarragonina.

La conferència prevista per avui divendres, a les 17 hores, a la seu de l'Associació de Jubilats Esplai Salou (al Passeig de l'Estació) es titula '3 homes i 3 dones: Botticelli i El naixement de la primavera, Tiziano i la Venus d'Urbino, Velázquez i La Venus del Mirall', i serà impartida pel Dr. Jordi Rius.

A l'acte de la cloenda de les AEUGG hi serà present Josep Maria Sabaté, el coordinador de totes les aules per a la gent gran de la URV, per proposar, debatre i fer partíceps als usuaris de les AEUGG de la programació del curs vinent.

D'altra banda, l'antena de coneixement de Salou té també programat per avui divendres la segona sessió doble de cinema al Centre Cívic de Salou. Una vegada més, es projectaran dues pel·lícules de temàtica relacionada: a les 20:00 hores, Nosferatu; i a les 21.30 hores, La sombra del vampiro.

Document Actions