Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'antena del coneixement de Salou s'inaugurarà el proper 17 de desembre

dilluns 26 novembre 2007

L'antena del coneixement de Salou, que forma part del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV), s'inaugurarà el proper 17 de desembre. Així ho van decidir el passat dia 22 el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya; el tècnic d'aquest departament municipal, Joan Casals; la tècnica de Suports a direcció del Vicerectorat de la URV, Josepa Garreta; i la responsable d'aquesta antena al municipi, Xaro Ferrer, a l'Ajuntament.

En aquesta trobada, van definir el programa d'activitats que es durà a terme al llarg del 2008 en el marc d'aquest projecte que té com a objectius principals: posar el coneixement al servei de la societat, estendre i apropar les potencialitats de la universitat pública de referència a Tarragona; i esdevenir un nucli dinamitzador i proactiu d'activitats d'interès territorial i difusor dels valors socials que inspiren la universitat com a institució.

Tot i que encara falta per concretar la data exacta en què s'oferiran aquestes activitats, ja es té clar que s'organitzarà un cicle de cinema per a joves i un altre per la gent gran; diverses exposicions, aules per a la gent gran i cursos de la Universitat d'Estiu. També es preveu realitzar al mes de juliol una sèrie d'actes culturals amb motiu de la celebració de la Regata Rei en Jaume, a càrrec del Club Nàutic de Salou i amb la participació de la URV; la Fundació Caixa Tarragona i l'Ajuntament de Salou, consistents, per exemple, en una exposició sobre la navegació en temps de Jaume I, un mercat medieval dels oficis de la mar i un concert coral de música medieval.

Recordem que la seu física de l'antena del coneixement de Salou estarà situada al primer pis del Centre Cívic, situat al carrer de l'Advocat Gallego. Aquí els ciutadans disposaran d'un espai de treball amb ordinadors connectats a Internet i a la Intranet de la URV; i d'unes aules on s'impartiran conferències, xerrades i classes.

Document Actions