Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'antic edifici de la Policia Local acollirà en breu les àrees d'Igualtat i Ciutadania de l'Ajuntament

dilluns 08 setembre 2008

El regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal, ha autoritzat recentment la contractació i inici dels treballs de remodelació dels exteriors de l'antic edifici de la Policia Local, situat al carrer Ebre, per un import de 20.889 euros.

En aquest edifici que fins fa poc utilitzava la Policia Local, abans de traslladar-se a l'antiga seu consistorial reformada, acollirà a partir del mes d'octubre les àrees d'Igualtat i Ciutadania de l'Ajuntament, que encapçala la regidora Sonia García. Aquestes àrees comprenen el servei municipal d'acollida al nouvingut, el Centre de Formació i Inserció d'Adults i el departament d'igualtat de gènere.

D'aquesta manera, se centralitzaran en un mateix espai els serveis vinculats a aquestes àrees que fins ara s'oferien a un local ubicat al carrer Ciutat de Reus, número 8; i a una oficina del Centre Cívic, i així es facilitarà l'atenció del públic i es millorarà les condicions de treball dels seus empleats, segons han assenyalat Otal i García.

Altres actuacions

Altres treballs que es duran a terme de forma immediata són els corresponents a les escales d'accés a la Cala de la Penya Tallada, que costaran 8.655 euros; la reparació puntual del parquet i una millora en el sistema de fixació de les tapes per les bases d'ancoratge pels pals de voleibol en el pavelló d'esport, amb un import de 9.225 euros; i la redacció del projecte elèctric per a la confecció del projecte d'execució de la llar d'infants al Cap Salou, amb un pressupost de 1.543 euros.. També s'ha autoritzat la contractació d'assistència tècnica de redacció del projecte de climatització en el mateix projecte de la llar d'infants, que tindrà un cost de 2.272 euros.

Document Actions