Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'àrea d'esports de l'Ajuntament organitza activitats infantils durant la Setmana Santa

dimecres 16 març 2016

Els nens i nenes es poden inscriure a la piscina municipal amb un cost especial de 25 euros

Coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou ha programat un conjunt d'activitats amb monitors per tal de poder atendre la demanda dels pares que treballen i oferir una alternativa d'oci responsable i lúdica. Per aquest motiu, des del proper dilluns 21 i fins al dijous 24 de març, de les 9 del matí fins a les 13:30 h. del migdia tindran lloc activitats esportives i recreatives.

Segons han assegurat des de la regidoria d'esports es preveu dividir les activitats en dos grups per tal d'adequar les edats dels participants; així, un primer grup de nens i nenes d'entre 3 i 9 anys duran a terme activitats a través de l'escola d'iniciació; mentre que un segon grup de joves d'entre 10 i 14 anys realitzaran el programa 'multijoc'.

Es faran jocs a pista, tallers de manualitats, piscina, jocs de psicomotricitat o sortides en bicicleta per als més grans. Totes elles es faran al poliesportiu municipal Salou Centre. Les activitats tenen un cost especial de 25 euros i les inscripcions es poden cursar a la recepció de la piscina municipal. La previsió és d'uns 90 nens/es inscrits.

Galeria d'imatges

esports.jpg
setmana_santa_copia.jpg

Document Actions