Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'associació Cultural Aragonesa de Salou inicia la celebració de les festes del Pilar

Ahir al vespre va tenir lloc el pregó i la proclamació de la reina de les festes 2012

diumenge 07 octubre 2012

El TAS de Salou va ser l'escenari ahir al vespre per celebrar l'inici de les festes del Pilar que ja, des de fa 19 anys, se celebren per part de l'àmplia comunitat aragonesa que hi ha al municipi. Després d'una ronda pels carrers de Salou amb la nova reina de les festes, Eva Escartín, acompanyada del grup de jotes Jaume I el col·lectiu es va dirigir cap al TAS. En aquest punt, i conjuntament amb el president de l'associació, José Antonio Ibáñez; la regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament, Mª José Rodríguez i el pregoner d'enguany, el pintor salouenc Llorenç Cervelló es va desenvolupar l'acte en el qual es va proclamar a la salouenca d'arrels aragoneses Eva Escartín Pueyo com a nova reina de les festes del 2012.
En aquest acte, la regidora de Cultura i Festes, va voler felicitar explícitament la nova reina, a més de destacar la bona tasca que es fa des d'aquest important col·lectiu que resideix a Salou. "Aquesta ciutat està formada per persones que, més enllà de la seva condició, la seva cultura i origen, comparteixen reptes i estimen a aquest poble", va apuntar. "I junts projectem una comunitat definida dins un territori que ens acull, i en correspondència, junts també li donem la força necessària per tal de convertir-la en una referència internacional. I les arrels dels aragonesos a Salou fan que la realitat salouenca d'avui sigui també fruit de la vostra tasca".


Els actes continuaran al llarg de tota la setmana amb un concurs de truites el dijous i sobretot, amb l'acte estrella, el dia del Pilar, el divendres 12 d'octubre amb l'ofrena floral i la missa aragonesa a l'església de Sant Ramon seguida del festival folklòric i el dinar de germanor. 

Galeria d'imatges

preg_.JPG
foto1.JPG
foto2.JPG
preg_.JPG
foto2.JPG
foto1.JPG

Document Actions