Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Associació d'Empresaris i Comerciants de Salou 365 dies regala 200.000 mil euros aquest Nadal

La campanya ‘Compratour Salou’ que comença el proper dilluns i acaba el 5 de gener compta amb el suport de la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament

dijous 15 novembre 2012

Arriba el Nadal, i com cada any des de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Salou es vol potenciar la promoció i venda entre les botigues del municipi i, especialment en la recta final de la campanya de temporada baixa. Per aquest motiu, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou s'ha posat en marxa una nova proposta de dinamització  que sota el nom de ‘Compratour Salou’ començarà el proper dilluns 19 de novembre i finalitzarà el 5 de gener de 2013, coincidint amb la  temporada de vendes de Nadal i Reis.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Reyes Pino, destaca que “com bé indica el nom es pretenen donar facilitats als compradors per fer un tour de compres potenciant la diversitat comercial i, molt especialment pels establiments adherits a l'Associació amb l'objectiu de fidelitzar clients i, a la vegada, promocionar els establiments locals, molt especialment en les dates de més consum de l’any tot i ser baixa temporada”.  Tot plegat, en una campanya “imaginativa” com l’ha definit la regidora.

Des de l’Associació comercial han explicat que cada establiment participant, fins al moment gairebé 90, regalaran als seus clients per cada compra superior a 10 euros un sobre amb 5 euros de regal: 5 tiquets per valor d'1 euro cada un. Tenint present que  cada tiquet correspon a un comerç diferent. El comprador podrà presentar aquests tiquets a la botiga corresponent i li serà descomptat per cada compra que efectuï de 10 euros en aquell establiment, i alhora rebrà també un nou sobre amb més tiquets de descompte d’altres establiments. Pel president de l’Associació, Juli Vilaplana, “el propòsit d'aquesta campanya és que la gent compri els seus regals de Nadal al seu barri, a les petites empreses i autònoms del municipi. Comprar a les botigues del teu poble implica que els impostos reverteixen en el teu municipi ajudant a millorar l'entorn i per tant la qualitat de vida de cadascú. Comprar al poble pot ajudar que més persones tinguin un millor Nadal”.

Però la campanya ‘Compratour Salou’  també inclou més reclams pel consumidor que decideixi fer les seves compres a Salou ja que amb el mateix sobre es poden omplir les dades personals i dipositar-les a cada una de les botigues participants o a la urna que es trobarà situada al Mercat Municipal i participar al sorteig d'una cistella valorada amb 3.000 euros i que conté gairebé un centenar de regals; un de cada establiment participant que –en cas de guanyar-la- haurà de passar per cada una de les botigues a recollir el regal amb el que ha estat premiat. 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

compratour_cartel_baixa.jpg
compratour_cartel_baixa.jpg

Document Actions