Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'associació 'Enginyeria sense fronteres' també s'ha adherit a la campanya 'Som Salou'

divendres 16 gener 2009

L'última entitat que s'ha afegit fins al moment a la campanya 'Som Salou' és l'associació 'Enginyeria sense fronteres (Grup Tarragona)'. Ho ha fet a través del corresponent conveni d'adhesió a aquesta iniciativa del Departament de Participació Ciutadana del consistori salouenc, que pretén englobar accions dirigides a generar sentiment de comunitat, cohesió, participació, il·lusió i identitat entre la població de la capital de la Costa Daurada.

Aquest conveni l'han signat avui, en concret, el representant d'aquesta associació a Salou, Juan Antonio Domingo Gómez, acompanyat de Carlos Sala; i el regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé; i la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier, en representació de l'Ajuntament de Salou.

Mitjançant aquest acord, l'Ajuntament s'ha compromès una vegada més a autoritzar a aquesta entitat l'ús de l'anagrama 'Som Salou' i a facilitar les normes d'estil i els mitjans necessaris per a la seva correcta utilització. Per la seva banda, aquesta associació ha acceptat informar al Departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou dels llocs i les formes en què farà servir l'anagrama, abans d'utilitzar-lo, per tal de garantir l'adequada aplicació.

Amb aquesta nova adhesió, ja són 30 les entitats que s'han sumat a aquesta iniciativa.

Document Actions