Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Associació Okupa Salou Teatre presentarà per la Festa Major una nova comèdia titulada \

divendres 30 gener 2009

Després de l'èxit de l' any anterior amb l'obra 'Descontrol Hospitalario', l'Associació Okupa Salou Teatre oferirà novament durant la Festa Major d'Hivern del municipi una representació. Així, el proper diumenge 1 de febrer, a les 20 hores, els actors i actrius habituals de la companyia amateur de Salou ( Gérôme Jaffré y Natalia López, Lydia Wagner, José Maria Azabal i Rocío Azabal, Christian Mackh, Teresa Muñoz i Anna de Manuel, Patrícia Fuentes i Beatriz Domínguez) i tres nous actors (Pepe Fernández, Natalia Castellanos, Sergio Rivero i Felip Lacambra) actuaran a les 20 hores al Teatre Auditori de Salou.

En aquesta ocasió, interpretaran l'obra 'Cómo decirle que no la amo, pero la quiero'.
Es tracta d'una simpàtica comèdia que mostra la tortuosa lluita d'un amant que vol ser la única en la vida del seu home, el qual està casat i no sap com dir-li a la seva dona. El muntatge planteja diferents formes d'imaginar com reaccionaria la nostra parella davant d'una ruptura imminent.

Per veure aquest espectacle dirigit per Miriam Fernández es necessita una invitació que calia anar a recollir a les oficines de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament perquè l'aforament és limitat (les entrades ja estan esgotades).

Document Actions