Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'ASSOCIACIÓ SALOU TEATRE REPRESENTA 'LA LOTERÍA'

divendres 19 gener 2007El proper diumenge 28 de gener, a les 20.30hores al Teatre Auditori de Salou (TAS), s'estrena l'obra de teatre 'La Loteria' i dos monòlegs més ('Nyac' i 'Los cuentos') a càrrec de l'Associació Salou Teatre, que any rera any, ens presenten un teatre en clau d'humor i adaptat per a tots els públics.
Aquest any, la direcció de l'obra de teatre recau en Lidya Wagner, una integrant de l'associació que s'estrena aquest any dirigint a la resta d'actors. L'historia explica la vida d'una família nombrosa molt disparatada. Tots pensen que la matriarca ha trobat un bitllet de loteria premiat i planifiquen com quedar-se amb els diners del premi.
A més de l'obra argentina adaptada per l'ocasió de 'La Lotería', hi hauran dos monòlegs que iniciaran una tarda de teatre amateur. Els monòlegs son adaptacions dels apareguts en programes de televisió de gran èxit com 'El club de la comèdia' i són coneguts per tots.
L'obra es troba dins del programa de la Festa Major 2007, en un cicle d'actes preliminars abans de la setmana de festes.
A més, l'Associació Salou Teatre col·labora en aquest cas, amb l'Associació Catalana contra el Càncer, fent una recaudació a l'entrada del teatre, solidària i voluntària per aquesta causa, ja que l'entrada es gratuïta i per a tots els públics.

Us esperem a tots!

Document Actions