Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Le Sommelier, Brisasol, el càmping Sangulí i Fernan’s, reconeixements de l’Ajuntament de Salou en la Nit empresarial de la Cepta

divendres 27 març 2015

Aquest vespre s’han lliurat els reconeixements a les empreses del territori en un acte al Centre de Convencions de PortAventura on Repsol s’ha endut el guardó d’honor

 

L’alcalde, després de felicitar els premiats, ha parlat de Salou com a sempre ha demostrat  una clara voluntat de compromís amb l’empresa privada i l’emprenedor per garantir noves oportunitats  

 

Salou ha acollit enguany la Nit Empresarial de la Cepta 2015, que s’ha desenvolupat al Centre de Convencions de PortAventura. Aquesta reunió de l’empresariat tarragoní   ha premiat a REPSOL amb el Guardó d’Honor de La Nit, junt amb la resta de reconeixements de l’acte: els Guardons CEPTA, els Reconeixements a la Fidelitat, els Reconeixements de les associacions a empreses rellevants dels respectius sectors i els Reconeixements atorgats per l’Ajuntament de Salou que han recaigut en quatre empreses: Le Sommelier; Brisasol - Rentalmar.com; Camping Sangulí i Fernan’s.

L’acte, presidit el màxim responsable de CEPTA, J.Antoni Belmonte i l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha comptat amb diverses personalitats rellevants, com és el cas del president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà i el president de Repsol, Antonio Brufau, qui ha recollit el guardó d’honor, han estat alguns dels as­sistents.  

Han excusat la seva assistència, a causa de l’accident d’avió succeït als Alps francesos, el president de la Generalitat per l’anul·lació de tots els actes oficials i la presidenta de FEPIME Catalunya, Ma. Helena de Feli­pe, a causa del traspàs d’un familiar.

L’alcalde, al torn de parlaments ha volgut en primer lloc “expressar les sinceres felicitacions i l’agraïment a la iniciativa organitzadora d’aquesta trobada, la CEPTA; pel fet que hagi escollit com seu d’aquesta edició el municipi de Salou i PortAventura; perquè si alguna característica defineix y per alguna cosa es coneix aquesta destinació turística i aquest centre d’oci que l’acull, és precisament per la seva intensa activitat econòmica i empresarial, basada en el turisme i els serveis, constituint, tant en l’àmbit local com territorial, un dels grans motors de la nostra economia en el sentit més general”.

 

A més, ha volgut felicitar a tots els premiats i guardonats en aquest acte “amb especial menció pels 4 guardonats de Salou, i sumar-me al reconeixement de tots ells perquè estic segur que són mereixedors d’aquesta consideració com persones i empreses que han creat riquesa i ocupació amb iniciatives empresarials d’èxit, que han contribuït exemplarment a potenciar la nostra economia i els seus respectius sectors, i en definitiva han creat un marc de desenvolupament i de progrés col·lectiu en el nostre àmbit territorial”, i ha conclòs el torn de parlaments destacant que “en aquest sentit, el municipi de Salou sempre ha demostrat i demostrarà una clara voluntat de col·laboració i de compromís amb l’empresa privada i l’emprenedor per garantir noves oportunitats per tothom i el millor futur per a tots”.

 

Els guardonats de Salou d’enguany:

 

LeSommelier

Le Sommelier és un nou espai gastronòmic de qualitat, on es fusionen dos conceptes: vinoteca i gastrobar. La seva vinoteca, conté més de 2000 referències entre vins i licors, de Catalunya, Espanya i d’altres indrets del món, amb una selecció molt acurada i amb una especial sensibilitat per cellers de proximitat i petites bodegues. Tot això en un espai dinàmic, fresc, en continu moviment, on s’ hi organitzen activitats diverses, com ara tastos de vins, sopars maridatges o nits musicals.

 

Brisasol – Rentalmar.com

BRISASOL – RENTALMAR.COM és una empresa que opera en els sectors immobiliari i turístic, ocupant una posició de lideratge a la Costa Daurada en les seves dues àrees d’activitat. D’ençà la incorporació del Sr. Joaquim Cristià com a director d’operacions, l’empresa s’ha convertit en model d’innovació empresarial i transformació estratègica, i en un exemple d’intraemprenedoria  o emprenedoria corporativa.

 

Càmping Sangulí

El Càmping Sangulí va créixer de mans de l’Esteve Blasi i la seva esposa, com un petit projecte familiar, en un terreny de 2 ha. Era l’any 1972. Un projecte es va anar fent gran a mida que passaven els anys, fins a adquirir la categoria de Resort i un reconeixement internacional en qualitat, l’ any 1991 i 1992.

El Càmping Sangulí és un exemple d’ adaptació i millora constant, i avui en dia és  tot un referent en el sector, en innovació, qualitat i turisme familiar, i així ho avalen nombrosos reconeixements i premis, el darrer aquest 2015 “Premi a la innovació atorgat per la ANWB/ADAC, pel projecte de dietes saludables. El guardó es dóna a títol pòstum a Esteve Blasi i també per l’impuls i la continuïtat amb el relleu familiar.

 

Fernan’s

Fernan’s és una empresa familiar fundada l’ any 1956,  essent una de les empreses pioneres en el municipi de Salou. Al llarg de tots aquests anys, Fernan’s s’ha convertit en una de les empreses de referència del sector comercial de Salou, diversificant els seus punts de venda en perfumeria, confecció, fotografia i electrònica . Actualment té set establiments a Salou, i un a Cambrils. La seva professionalitat i qualitat l’ ha portat a treballar amb les primeres marques del mercat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

portada_guardonats.jpg
guardonats_de_salou.jpg
tots_guardonats.jpg

Document Actions