Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'edifici de la Piscina Municipal de Salou disposarà aviat d'una sala de fitness i d'activitats dirigides

dimarts 29 gener 2008

Les obres per a la construcció d'una sala de fitness i d'una sala per activitats dirigides s'han iniciat ja als terrenys de l'edifici de la Piscina Municipal de Salou. Aquests treballs consisteixen en la construcció d'un total de 450 metres quadrats.

En aquesta superfície s'ubicarà una sala de fitness de 202 m2; una sala per impartir activitats dirigides (per exemple, aeròbic i gimnàstica de manteniment), de 150,50 m2; 15 m2 de vestíbul i accessos; i una nova sala de medicina de l'esport de 15 m2 més.

Aquests espais comptaran amb ambientació musical, monitors de televisió i font d'aigua. La sala fitness es dotarà, a més, de maquinària d'última generació, per un import de 95.000 euros.

Aquestes obres tenen un període d'execució de 6 mesos i un pressupost d'adjudicació de gairebé 500.000 euros i, en opinió del regidor d'Esports, Daniel López, serviran per adequar les instal·lacions existents actualment i millorar el servei que s'ofereix als usuaris del poliesportiu. D'aquesta manera, aquells que assisteixen a classes dirigides per un monitor, ho podran fer en uns espais més adients.

Document Actions