Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'equip benjamí del Club d'Handbol Salou, sostcampió de Catalunya

dijous 30 abril 2009

L'Equip benjamí del Club Handbol Salou -nens nascuts els anys 1999 i 2000- ha assolit el sotscampionat, amb una gran actuació a la Trobada d'Handbol SANT JOAN DESPÍ el passat diumenge 26 d'abril, tenint en compte que hi participaven 450 nens i nenes, entre els que es trobaven els millors equips de Catalunya.
En el seu grup l'equip de Salou, es va desfer amb facilitat de Polinyà i Sant Joan Despí i tenia un difícil partit amb el potent BM Granollers. El resultat va ser Salou 30 - Granollers 18. La semifinal va ser Salou 16- Ramon i Cajal de Terrasa 15.
La final, amb el pavelló plè, després d'una primera part molt igualada 8-10, es va a decidir a la segona part a favor de l'Escola d' Hanbdol Gavà per 12 gols a 25. L'entrega de premis va estar presidida per l'Alcalde de Sant Joan Despí el president de la Federació Catalana d' Handbol sr. Tomas Moral i els jugadors del primer equip del Barça, Christian Ugalde i BM Granollers, Raul Campos. En definitiva una festa esportiva i una jornada inoblidable per tots els participants.

Document Actions