Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'equip salouenc 'Los Yevenes' guanya el I Torneig de Futbol 7 Nocturn

dimarts 05 agost 2008

L'equip 'Los Yevenes' ha guanyat el I Torneig de Futbol 7 Nocturn, disputat aquest passat cap de setmana al camp de gespa de l'Estadi Municipal de Salou. 'Construcciones Ferré' ha quedat en segon lloc i 'Piscinas Grau i Mistin's Team', en tercer.
El premi a l'equip 'més esportiu' ha caigut a mans de 'La peña Amparo'; i el de l'equip 'menys golejat', de Piscinas Grau. El títol de 'màxims golejadors' l'han rebut David Martí (Mistin's Team) i Javi Fernández (Piscinas Grau).
Tots els guardonats en aquest torneig, organitzat per la Regidoria de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Salou entre les 18 hores de dissabte i les 12 hores de diumenge, són de Salou.
Recordem que durant aquest període hi van competir exactament 16 equips. La majoria d'ells eren de la localitat, excepte 5, que provenien de Reus, Vila-seca i Torreforta. Tots es caracteritzaven, però, per ser amateurs i per estar formats per un mínim de 10 i un màxim de 15 jugadors majors de 16 anys. Molts d'ells han pres part durant l'any en la lliga municipal.
A banda dels trofeus corresponents, que va lliurar el regidor d'Esports, Daniel López; el primer i el segon classificat van ser obsequiats amb un kit de roba esportiva.

Document Actions