Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'equip Tutut guanya la XXX edició del torneig de futbol platja

El campionat es va disputar del 6 a l’11 d’agost a la platja de Llevant amb 12 equips inscrits

dijous 16 agost 2012

L’equip de futbol platja Tutut s’ha proclamat campió de la trentena edició del torneig de futbol platja de Salou disputat la setmana passada a la platja de Llevant del municipi. Dels 12 equips participants  van ser els jugadors del Tutut  i els de Flash Back els que van arribar a la final però finalment, el trofeu se’l van endur els jugadors del Tutut per 3 a 1 gols. Enguany, dins la competició s’ha incorporat dos equips nous el bar cafeteria Red Lion i també la discoteca Snoepy’s.

El regidor d’Esports, Felip Ortiz, va ser l’encarregar de lliurar el trofeu a l’equip vencedor en un dels torneigs de futbol platja amb més tradició al municipi i ha destacat la bona harmonia que hi ha entre els participants, prop de 200 persones, majoritàriament d’equips formats per treballadors de bars i restaurants de la nit de Salou.