Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les agendes de l’alcalde i els regidors, públiques al web municipal i al portal de la Transparència

dijous 21 juliol 2016

Es podrà consultar a partir de demà l’activitat derivada de les tasques pròpies dels membres del consistori     

 

El web de l’Ajuntament de Salou i el portal de la transparència oferiran a partir de demà, 22 de juliol, la possibilitat de consultar les agendes del govern i de l’oposició. Es facilitarà tota la informació sobre les reunions, les comissions i actes de feina. En aquest sentit, el regidor de Noves Tecnologies i Qualitat, Jesús Barragán, ha destacat que “estem fent un pas més en el compromís del govern de Salou d’avançar amb la transparència; és una mesura clarament encaminada a facilitar la màxima translucidesa en l’activitat de tots els membres del consistori, i per aquest motiu l’aplicació amb la qual s’ha fet possible s’ha posat a disposició de tots els grups municipals”.

D’aquesta manera, el conjunt de la ciutadania podrà consultar les activitats dels membres de l’equip de Govern i de l’oposició derivades de l’exercici del seu càrrec públic: actes oficials o institucionals, reunions de treball, amb particulars o representants d’entitats, institucions o empreses, així com actes públics (intervencions en mitjans de comunicació, conferències, etc.). En cap cas però s’inclouran a l’agenda reunions amb ciutadans particulars, ni s'hi inclouran dades de caràcter personal, per tant, respectant els principis que marca la Llei de protecció de dades.

A més, cal recordar que també, en el marc de les relacions administració-administrat també es poden demanar on-line cites prèvies tant amb l’alcalde com els regidors,  al portal municipal  www.salou.cat (Ajuntament – Organització - Regidors) i també al Portal de Transparència transparencia.salou.cat (Transparència - Relació amb la ciutadania).

Aquesta mesura -que demà s’implementa- va ser aprovada a meitats del mes de maig per la Junta de Govern local (JGL) junt amb un paquet de mesures que aprofundeixen en els principis de transparència i bon govern de la ciutat.

Galeria d'imatges

agendes.jpg
agendes.jpg

Document Actions