Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les Associacions Esportives de Salou participen en el Primer Consell Sectorial d’Esports

L’Ajuntament de Salou promou aquest òrgan informatiu i consultiu com a via perquè les entitats participin de les decisions i projectes de la ciutat

dimecres 06 octubre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va presidir ahir el primer Consell Sectorial d’Esports de Salou que va reunir ahir un total de 18 associacions esportives de les 21 existents al Municipi. Aquest Consell és un òrgan informatiu i consultiu que s’impulsa des de l’Ajuntament per tal d’ integrar els agents esportius de Salou a les polítiques municipals que els afectin.  El Consell servirà per rebre les inquietuds, debatre-les i fomentar la col·laboració i opinió a les decisions municipals.

Després de donar la benvinguda a tots els assistents, el batlle va animar-los a participar activament mitjançant aquesta nova eina municipal.  Posteriorment, va explicar el projecte del Sector 03, on es farà una ciutat esportiva amb diversos equipaments que impulsarà i fomentarà la pràctica de l’esport en totes les seves vessants.  Es van explicar també el projecte urbanístic (zones verds, hotels, carril bici).

Associacions com el Club Bàsquet Salou, el Club d’Esquí Salou, el de Handbol, el Motor Club Salou, el Club Voleibol Salou, Club Petanca de Salou i moltes altres associacions s’han unit al projecte. Granados va insistir en la importància d’aquests òrgans en la pressa de decisions en matèria esportiva. En finalitzar l’acte, Grandos va valorar la reunió “com èxit de participació” i va lamentar que la directiva de Club Salou Futbol Sala  “s’hagi autoexclòs generant que els seus associats no tinguin representació en aquest òrgan consultiu de diàleg i consens”.

L’Ajuntament de Salou ha apostat per posar en marxa aquests consells assessors, una eina destinada a canalitzar la participació ciutadana en assumptes municipals i fer possible la seva implicació amb les decisions del govern de Salou. Fins ara està creat el Consell Territorial del Cap Salou, el de Joventut i el d’Esporsts. Avui, durant el Ple Ordinari de l’Ajuntament de Salou,  s’aprovarà el Consell Sectorial de Cultura que pròximament es posarà en marxa.


 

Galeria d'imatges

65310_166105680073187_100000212678345_593248_7478520_n2.jpg

Document Actions