Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran s'inauguraran demà divendres amb una conferència sobre història

dijous 17 gener 2008

El proper divendres 18 de gener s'inauguraran els 'Tastets' de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEUGG) a Salou. Aquestes aules són un projecte social engegat per les principals universitats catalanes (en aquest cas per la URV, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona) que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat. Les AEUGG són una de les propostes organitzades des de l'antena de coneixement de Salou, inaugurada el mes passat.

L'antena del coneixement, recordem, forma part del Campus Extens de la URV, una xarxa de centres de la URV distribuïts per les poblacions del territori de les comarques tarragonines per apropar el coneixement a la societat, mitjançant la difusió de la cultura, la ciència i la tecnologia.

Aquests 'Tastets' consisteixen en un conjunt de conferències que s'impartiran a l'Associació de Jubilats Esplai Salou, situada al Passeig de l'Estació. La primera, està prevista per al proper divendres i anirà a càrrec del Dr. Josep Maria Sabaté. Aquest professor de la URV parlarà sobre 'Les beceroles de la història' a les 17 hores.

La segona xerrada, que tindrà lloc el 14 de març, es titula 'Oci i Espiritualitat: la Setmana Santa com a recurs turístic'; i la tercera, programada el 16 de maig, '3 homes i 3 dones: Boticcelli i El naixement de la primavera, Tiziano i la Venus d'Urbino, Velázquez i La Venus del Mirall'.

D'altra banda, en el marc de la Festa Major d'Hivern, els responsables de l'antena del coneixement de Salou han preparat per al proper dimecres 23 de gener una marató de cinema de terror. Des de les 16.30 hores i fins a les 00.30 hores es projectaran a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic les següents pel·lícules: Carri, de Brian de Palma; La cosa, de John Carpenter; Posesión Infernal, de Sam Raimi; Pesadilla en Elm Street, de Wes Craven; i Los creyentes, de John Schlensinger. L'entrada serà lliure.

Document Actions