Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les classes de tennis taula començaran demà dimecres al Punt d'Informació Juvenil

dimarts 01 abril 2008

L'activitat de tennis taula organitzada per la Regidoria d'Esports començarà demà 2 d'abril i s'allargarà fins el 18 de juny. Amb aquestes classes es pretén iniciar els seus participants en la pràctica d'un esport alternatiu com és el tennis taula. D'aquesta manera, es vol promoure el desenvolupament de les habilitats motrius o de coordinació; i incrementar la capacitat d'estratègia de joc dels infants. També es busca fomentar el respecte pels companys, per aquest motiu es farà jugar els joves tant individualment com en parella.

En concret, les classes seran impartides per monitors i professors especialitzats els dimecres de 18.00 a 19.30 hores, al Punt d'Informació Juvenil, situat a la Plaça del Carrilet.

La idea és que posteriorment, a inicis del següent curs escolar, es pugui formar ja un grup que tingui l'oportunitat de jugar a tennis taula dos cops per setmana i consolidar així aquesta activitat

Recordem que amb la finalitat d'animar els nois i noies a practicar aquest esport, el passat 27 de febrer a la tarda es va organitzar una exhibició de tennis taula al PIJ. A aquesta exhibició hi van assistir una vintena de joves de 5è i 6è de Primària i 1er i 2on d'ESO dels centres educatius salouencs.

Document Actions