Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les colles guanyadores de la 'cercavila de lluïment' del Cós Blanc 2024

dijous 14 març 2024

L'Ajuntament de Salou ha fet públics els noms dels guanyadors de la disfressa, carrossa i comparsa de la tradicional 'cercavila' de lluïment del Cós Blanc 2024, un esdeveniment que any rere any es converteix en el cor de la Festa Major d'Hivern, omplint els carrers de la ciutat de música, color, alegria i de tones de confetti. .

El regidor de Festes, Xavier Montalà, ha estat l'encarregat d'informar personalment a les colles guanyadores, en un gest que subratlla la importància d'aquest esdeveniment per a la comunitat local.

Millor disfressa
En la categoria  de millor Difressa, la Colla Confetti, amb la seva temàtica 'Música', ha destacat per la seva mostra d'originalitat i creativitat, fent-la guanyadora del primer premi, el trofeu Confetti d'Or i 800 euros. 

El segon lloc ha estat per a la Colla Dimecres, que ha captivat el jurat amb la seva interpretació del 'ball de saló de vell oest i pistolers', rebent un premi de 500 euros.

Millor comparsa
En la categoria 'Comparsa', la Colla Gastronòmica ha destacat al sorprendre els jutges amb la seva temàtica 'Barbie'. Al liderar el pòdium, rebran el premi Confetti d'or i 800 euros.

Per la seva, la Colla Julivert, presentant-se amb una temàtica marinera, ha aconseguit el segon lloc. Serà obsequiada amb 500 euros. 

Per a l'alcalde Pere Granados, el Cós Blanc no és només una festivitat, sinó una expressió de la nostra tradició i cultura, que enforteix els nostres lligams com a ciutat i com a poble

Millor carrossa
En la categoria de millor Carrossa, la victòria ha estat per a la Colla Elisabeth, que ha sorprès amb la seva representació d'Astèrix i Obèlix. Serà obsequiada amb el guardó Confetti d'or i 800 euros.

La Colla Amics de la Festa ha obtingut el segon premi amb la seva temàtica 'Egipte'.

El jurat, format per Xavier González, Eva Villaverdú, Ricard Chega, Toni Romera i Pilar Figueras, ha tingut la difícil tasca de decidir entre les nombroses i creatives propostes presentades.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut agrair a totes les colles participants pel seu entusiasme i dedicació, destacant el paper fonamental d'aquestes agrupacions en la projecció de la identitat cultural de Salou i en la cohesió social de la ciutat. "El Cós Blanc no és només una festivitat, sinó una expressió de la nostra tradició i cultura, que enforteix els nostres lligams com a ciutat", ha assenyalat Granados.

Per el regidor de Festes, Xavier Montalà, el Cós Blanc no seria el referent que és avui dia sense la implicació i entusiasme de les colles

Per la seva banda, el regidor de Festes, Xavier Montalà, també ha tingut paraules d'enaltiment per la participació de les colles en l'èxit del Cós Blanc, destacant la seva contribució com a clau per a l'excel·lència de l'esdeveniment. "Les colles són el cor de la nostra festa, i sense el seu entusiasme, la seva creativitat i la seva passió, el Cós Blanc no seria el referent que és avui dia", tot recordant que aquesta festa forma part de l'ADN de Salou. Montalà insta a les colles a mantenir vius l'esperit de pertinença, l'humor, la innovació, l'entusiasme, la tradició i l'alegria que defineixen el Cós Blanc.

El lliuament de premis tindrà lloc durant un acte institucional presidit per l'alcalde Pere Granados. 

Galeria d'imatges

COFETTI.jpeg
ESCOLA ELISABETH.jpg

Document Actions