Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les destinacions certificades en turisme familiar de la Costa Daurada, presents en la fira Bebés y Mamás de Madrid

Calafell, Cambrils, Salou i Vila-seca, La Pineda platja es promocionen conjuntament en una de les fires adreçades al target familiar més visitades del país

dissabte 19 novembre 2011

La presència en aquesta fira ha estat una iniciativa dels quatre municipis certificats amb el segell de qualitat en Turisme Familiar de la Costa Daurada en que, per primer cop, es promocionen conjuntament i de forma complementària a les accions que du a terme l’Agència Catalana de Turisme a favor del producte turístic familiar. La imatge de les tres bessones ha protagonitzat l’estand amb l’eslogan “Turismo familiar en la Costa Daurada” i la nova imatge que l’Agència Catalana de Turisme utilitzarà al 2012.

Els regidors de turisme dels municipis de Vila-seca, La Pineda platja, Xavier Graset, de Salou, Benet Presas, i de Cambrils, Xavier Martí, a més de la tècnica de Calafell, Imma Ortiz, han pogut conversar amb els assistents i participants i han pogut veure la incidència d’aquesta mostra especialitzada en aquest segment de mercat tan important per als municipis de la Costa Daurada. Aquesta ha estat una de les apostes estratègiques claus en el programa d’actuacions dirigit molt directament a la promoció del mercat familiar, prioritari per als quatre municipis.

Durant els dos dies de la fira, les destinacions turístiques certificades, han fet una intensa feina de promoció de la seva oferta especialitzada en famílies en una fira que l’any passat va comptar amb més de 72.000 visitants. Fulletons informatius, guies de les empreses certificades de cada destinació i material de marxandatge s’han distribuït ordenadament entre els assistents, principalment famílies amb nens entre els 0 i els 9 anys.

Cal destacar que l’estand dels municipis catalans ha estat l’única oferta turística de la fira, donat que la majoria d’expositors són empreses dedicades al món dels nens: mobiliari, alimentació, educació, salut, etc. Aquest fet ha provocat que al ser l’únic estand en oferir informació de vacances especialitzades es captés encara més atenció per part dels visitants que s’han interessat en les destinacions.

 

Galeria d'imatges

Foto_BebesMamas.JPG
Foto_BebesMamas.JPG

Document Actions