Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les destinacions de turisme familiar de la Costa Daurada es promocionen a la Fira Bebes&Mamas

dimecres 15 abril 2015

Els municipis de Salou, Cambrils, Vila-seca i Calafell han participat a la fira amb seu a Barcelona on hi han passat més de 70.000 visitants

 

Els quatre municipis certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a destinacions especialitzades en Turisme Familiar de la Costa Daurada, han participat aquest cap de setmana en la Fira Bebes&Mamas que ha tingut lloc a la Fira de Barcelona. En aquesta fira es donen cita les principals marques del sector del bebè, la infància i de la futura i recent mare. Els quatre Patronats han volgut estar presents per tal de promocionar l’oferta d’allotjament i restauració adaptada, els serveis especialitzats i les activitats de lleure i entreteniment per famílies amb nens.

L’escenari que ofereix aquesta fira és una gran oportunitat per donar a conèixer la oferta especialitzada en matèria de família que disposen aquests municipis. Enguany, a l’estand també hi havia un inflable i una parella d’animadors per als nens, i a més un espai amb taules i cadires on els nens podien fer tallers. L’estand de Turisme de Catalunya ha estat l’únic que ha presentat una oferta turística de la fira que ofereix informació sobre vacances per gaudir amb la família, donat que la majoria d’expositors presentaven ofertes en matèria de mobiliari, alimentació, salut, complements, etc... Com a material de promoció, es va distribuir fulletons informatius dels 4 municipis, guies de les empreses certificades de cada destinació i marxandatge.

 

A la fira s’ha detectat un gran interès en la oferta i serveis presentats de cara a la planificació i preparació de les pròximes vacances d’estiu, sobretot d’allotjament adaptat i activitats de lleure per fer amb nens de 0 a 9 anys. El públic ha estat majoritàriament català interessats en passar les vacances d’estiu en una destinació propera que disposi de tots els serveis adaptats a les seves necessitats. Durant el cap de setmana, Salou, Cambrils, Vila-Seca i Calafell, han realitzat la promoció de la oferta en una fira que l’any passat va comptar amb més de 70.000 visitants.  

Les dates en les que té lloc aquesta fira, afavoreixen l’afluència de visitants durant el pont de l’1 de maig així com la planificació i preparació de les vacances d’estiu de la temporada 2015.

Galeria d'imatges

bebes.jpg
20150412_113238.jpg

Document Actions