Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les empreses 4R-Hotels, Inver&Gest i Best Hotels s’adhereixen a la Borsa de Treball Municipal

Aquestes empreses han signat avui el conveni de col•laboració que ampliarà les ofertes laborals pels ciutadans de Salou

dilluns 09 juliol 2012

Les empreses 4R-Hotels, Inver&Gest i Best Hotels s’adhereixen a la Borsa de Treball Municipal a través del conveni signat avui amb l’Ajuntament de Salou. Els representants de 4R-Hotels, Xavier Roig, el de Inver&Gest, Eduard Farriol i el de Best Hotels, David Batalla han signat avui amb l’alcalde de Salou, Pere Granados, l’acord per fer possible aquesta col•laboració. El regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán, també ha estat present en la signatura.

L’alcalde ha explicat que “és una satisfacció ampliar amb empreses consolidades com les que avui s’adhereixen  la borsa de treball i poder donar més opcions a persones que es troben malauradament a l’atur” i ha afegit que “estem realitzant tots els esforços possibles per donar més sortides laborals a la gent del nostre municipi”. La empresa 4R-Hotels inclou les societats Mediterranea Industrial TRN, Promociones Regina Tarraco, Playa Park, Construcciones Km-202.

Amb aquesta signatura i les previstes a curt termini  s’arribarà a una vintena d’ empreses o institucions que s’han compromès a tenir present la borsa de treball municipal a l’hora de contractar personal; entre elles hi trobem les concessionàries i societats empresarials com ara Sorea, Urbaser, Eyssa,  SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A; a més de l’empresa d’integració de discapacitats Indisa Serveis i de les empreses Càmping Sangulí SAU i de Serveis Turístics Salauris 2008 SLU i Brisasol, a més de la Fundació de l’Escola Internacional del Camp Salou.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions