Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les entitats de la Xarxa tradicional tornen al TAS per novè any consecutiu en la mostra de cultura catalana de Salou

dijous 21 gener 2016

Al llarg del dissabte a la tarda, de les 17 a les 20h, el passadís del TAS serà l’escenari d’actuacions i tallers

La cultura tradicional de Salou torna a unir esforços aquest proper dissabte en la novena edició de la  Mostra i Tallers de la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou, al Passadís del TAS, de 17 a 20h.  En el marc de la Festa Major del municipi, diverses entitats organitzen una tarda participativa enfocada a buscar nous adeptes entre els més petits i dur a terme demostracions de la seva activitat.

La regidoria de Cultura ja té a punt els obsequis que es donaran enguany als nens i nenes participants; es tracta d’un mocador de la festa i el nou calendari que s’ha editat dels Gegants de Salou. Aquests obsequis s’obtindran quan els nens realitzin 5 tallers de la mostra i/o assisteixin a les diferents actuacions i segellin el fulletó de la mostra.

Els participants enguany seran:  els Grallers La Tarota; la Morena de Salou; Contrapunt d’onades; els Gegants de Salou; Diables Maleïts i Bruixes Latemó; el Ball de Bastons de Salou; els Nanos de Salou; La Mulassa de Salou i el Grup de Dones amb les classes de les Puntaires. Tot aquest conjunt d’entitats i associacions del municipi duran a terme tallers i actuacions a la sala Mediterrània del TAS.  

 Es preveu les següents activitats obertes per a tothom i amb caràcter gratuït pels assistents:

17:30 a 18:00h  Iniciació al Ball de Pastorets

18:00 a 18:30h Vine a ballar amb els Nanos

18:30 a 19:00h  Concert Grallers La Tarota

19:00 a 19:30h  Vine a ballar amb els bastons

Durant el desenvolupament de la Xarxa, també s’aniran escoltant els Canons d’en Pascual i es veurà desfilar a la Mulassa.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

xarxa.jpg

Document Actions