Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les escoles de Salou dibuixaran la mascota del Preparalympic Tournament de futbol 7 per a persones amb lesió cerebral

dijous 14 gener 2016

Més de 350 nens i nenes de 3r i 4rt de primària dels centres educatius de la ciutat participaran amb les seves propostes en el concurs “Dibuixa la teva mascota”

És la primera vegada que el país acull un esdeveniment preparalympic d’aquestes característiques amb la participació de prop de dos-cents esportistes, provinents de vuit seleccions internacionals de màxim nivell

La candidatura presentada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) amb el suport de l’Ajuntament, portarà la competició a les instal·lacions del Complex Esportiu Salou, del 30 d’abril al 7 de Maig

El Teatre Auditori de Salou ha acollit aquest matí la presentació del concurs “Dibuixa la teva mascota” que la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l’Ajuntament de Salou organitzen, en motiu de la celebració del torneig internacional de futbol 7 de la International Federation CP Futbol (IFCPF) Preparalympic Tournament de futbol 7 per a persones amb lesió cerebral que es celebrarà al municipi del 30 d’Abril al 7 de Maig.

La presentació del concurs ha estat a càrrec del Sr. Ismael Sánchez, Responsable Tècnic d’esdeveniments internacionals de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. L’han acompanyat en la presentació la Sra. Julia Gómez, Regidora d’Educació, Infància i Lleure, i el Sr. David González, Regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat.

La competició que ve representada per un logotip dissenyat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya – UFEC, també necessita d’una mascota. Per aquest motiu, s’enceta aquesta campanya. Aquest concurs està adreçat als alumnes de 3er i 4art de primària de la Ciutat de Salou utilitzant com a base el logotip original del campionat. El dibuix guanyador serà la imatge final de la mascota del campionat que acompanyarà als jugadors durant tot l’esdeveniment. A banda, el guanyador o guanyadora podrà assistir, acompanyat de la seva classe, a l’acte de presentació de la mascota.

El logotip que servirà d’inspiració als joves talents creatius, ens mostra la silueta d’un jugador envoltat de pilotes amb una expressió oberta i alegre que sens dubte simbolitza dos aspectes fonamentals d’aquest esport. D’una banda, la relació humana que existeix entre els jugadors de països d’arreu del món a nivell humà i, de l’altra, la joia que proporciona als esportistes el poder tenir opció d’ésser internacionals i representar els seus països mitjançant l’esport. Els colors liles, magentes i índics transmeten part del missatge i els valors del campionat transmetent integritat, sinceritat, responsabilitat i la defensa de grans ideals.

La campanya representa una gran oportunitat per donar a conèixer l’esport adaptat i fomentar en la nostra societat els valors que representa, uns valors que persisteixen en qualsevol esdeveniment de magnitud internacional i que potencien tot el que simbolitza l’esport, com la diversitat, la inclusió i la interculturalitat.

CRIDA AL VOLUNTARIAT

El concurs també pretén despertar l’interès entre la ciutadania aconseguint d’aquesta manera la seva implicació, ja que per assolir l’èxit en l’organització es requereixen voluntaris i voluntàries que ho facin possible. 

Un total de cinquanta persones realitzaran tasques en les diferents àrees principals en què es poden dur a terme tasques de voluntariat, com la tècnica esportiva, logística i transport, premsa o protocol. Tot i així, hi ha altres tasques més transversals i també necessàries per a què tot funcioni i resulti un èxit. Per col·laborar en el desenvolupament d'aquesta competició cal inscriure’s emplenant el formulari que hi ha en el següent enllaç: http://www.fecpc.cat/index.php/voluntaris

Galeria d'imatges

torneig.jpg
P1230104.JPG

Document Actions