Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les escoles de Salou mantenen totes les línies de P3 pel proper curs i es guanya una línia de secundària al Marta Mata

dimarts 03 maig 2016

Segons la taula mixta d’ensenyament, la ràtio per classe és de 23 alumnes a P3 i on el 93% dels alumnes han obtingut plaça en primera opció

En la taula hi ha participat membres del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, i membres del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Aquest matí ha tingut lloc la taula mixta d’ensenyament entre tècnics del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou i tècnics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per tal de posar en comú e intercanviar impressions sobre les preinscripcions d’aquest nou curs 2016-2017.

La trobada ha servit per valorar molt positivament el cas dels centres educatius de Salou, on de les 245 preinscripcions presentades en el curs P3 un 92,24% podran cursar l’opció que havien escollir en primer lloc. Així mateix, dels alumnes que l’any passat feien 6e de primària, van preinscriure’s a 1r d’ESO un total de 268 alumnes, comptant els que es promocionaven. A més, hi ha un total d’11 grups de P3 al municipi, mentre que de 1r d’ESO hi han 9 grups. La directora dels serveis territorials d’Ensenyament, Sílvia Rodes, ha destacat que a Salou, a diferència del que està succeint a d’altres municipis, es mantenen totes línies de P3, ja que només s’ha donat una lleugera davallada de 20 alumnes de P3; a més de destacar que tots els projectes educatius es mantenen.

Per la seva part, la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha valorat molt positivament la trobada que ha servit per intercanviar impressions i veure com es planifica el proper curs. A més, Gómez, ha explicat com es guanya en un curs d’ESO a l’Institut Marta Mata i que es duran a terme noves obres de manteniment als centres d’ensenyament del municipi.

Pel que fa als ensenyament de batxillerat el municipi compta amb 2 centres on s’imparteixen, l’Institut Jaume I i l’Institut marta Mata. Així com estudis de CFGS, CFGM, ERE i PFI-PTT.

L’Escola Oficial d’Idiomes, oferirà per aquest nou curs 2016-2017 els ensenyaments d’Alemany, Anglès i Francès.

Galeria d'imatges

taulamixta.jpg

Document Actions