Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les escoles de Salou se sumen al Dia Mundial del Turisme

Realitzaran un seguit de tallers a la platja de Ponent relacionats amb el lema d’enguany “Turisme i sostenibilitat energètica: propulsors del desenvolupament sostenible"

dimarts 25 setembre 2012

Aquest dijous 27 de setembre Salou se sumarà als actes que commemoren el Dia Mundial del Turisme i ho farà organitzant uns tallers adreçats a infants i joves. Així, des de la Regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament i seguint la temàtica d’aquest any del Dia Mundial del Turisme, els tallers tractaran principalment la sostenibilitat   seguint el lema “Turisme i sostenibilitat energètica: propulsors del desenvolupament sostenible". El regidor de l’àrea, Ramon Pascual, ha assegurat que “amb aquestes actuacions es pretén sensibilitzar i educar ambientalment als participants de la diada, aconseguint millorar el coneixement i estima del territori sobre actituds i comportaments necessaris per assolir una millor qualitat de vida”.

En aquest sentit vuit grups de les escoles Voramar, Europa i Salou d’entre tercer i sisè participaran activament amb una sortida a la platja de Ponent on els alumnes confeccionaran un rellotge solar, a més d’aprendre a fer-lo funcionar, a conèixer la bona orientació del mateix i com llegir i interpretar-lo.

També es muntarà un forn solar on els participants del taller podran degustar al final un bocí de pa amb xocolata fosa per l’energia del sol.

Cal recordar que  Des de 1980, l’Organització Mundial del Turisme (OMT) celebra el Dia Mundial del Turisme el 27 de setembre. Aquesta data va ser escollida com aquell dia en 1970, en què es van adoptar els Estatuts de l’Organització Mundial del Turisme. L’aprovació d’aquests estatuts es considera una fita en el turisme mundial. La principal finalitat del Dia Mundial del Turisme és fomentar el coneixement entre la comunitat internacional de la importància del turisme i els seus valors socials, culturals, polítics i econòmics.

Galeria d'imatges

Dia-Mundial-del-Turismo1-340x340.jpg

Document Actions