Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les escoles i instituts de Salou se sumen al Nadal muntant una exposició d’art urbà amb materials reciclats

dijous 10 desembre 2015

Hi ha una vintena d’arbres i decoracions aèries als carrers del nucli antic

 

Els centres educatius de Salou (les cinc escoles de primària i els tres instituts ), i la Regidoria de de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Consum i Mercats porten a terme el projecte d’art urbà nadalenc, iniciat l’ any passat, pel qual els alumnes d’ aquests centres decoren els carres del Nucli Antic de Salou, amb els seus treballs artístics.

 

Els cinc centres de primària ( Escola Vora Mar, Escola Salou, Escola Europa, Escola Elisabet,Escola Santa Maria del Mar) col·laboren en la decoració de 4 arbres de Nadal per escola, guarnits pels seus alumnes, amb materials reciclables. Aquests arbrers guarniran durant aquests dies de Nadal, les entrades d’ una vintena d’ establiments comercials.

 

Per la seva part, els tres instituts de Salou també han volgut seguir amb el projecte iniciat l’any passat i han tornat a muntar guarniments aeris per aquest projecte d’embelliment dels carrers treballats pels mateixos alumnes i que es poden veure penjats als tres carrers principals del Nucli Antic: carrer Església l’ Institut Marta Mata, carrer Ponent l’ Elisabeth i carrer València l’ Institut Jaume I.

 

L’ objectiu d’aquest projecte, com comentava la regidora de l’àrea, Mª José Rodríguez, és doble: “d’una banda, s’ensenya als alumnes a reutilitzar materials, i de l’altra  a treballar i compartir un objectiu comú: l’embelliment de l’espai públic, un espai comú i compartit on interactuen altres agents,  durant la campanya nadalenca”.

Galeria d'imatges

decoracions.jpg
P1210974.JPG
P1210962.JPG
P1210975.JPG

Document Actions