Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les escoles tenen ja el seu tió gràcies a la UEC

Els alumnes del taller de fusteria de la Unitat d’Escolarització Compartida han lliurat els tions als centres educatius de Salou

dimarts 11 desembre 2012


La Unitat d’Escolarització Compartida de Salou ha lliurat un tió a cada centre educatiu del municipi, realitzats pels alumnes del seu taller de fusteria.  Aquesta iniciativa ha tingut molt bona acollida per part dels centres  i fins hi tot han ampliat la demanda per diferents serveis escolars o alumnes.                       

En aquest taller han participat 14 alumnes de 14 a 16 anys que han realitzat aquesta activitat durant tres setmanes.  Aquests alumnes procedeixen de diferents instituts de referència i realitzen les matèries pròpies de la E.S.O però des d’una vessant més pràctica i manipulativa.

Per la seva part, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha destacat la importància de “la feina i l’esforç que es realitza des de la UEC per tal que aquests joves -que tenen dificultats- puguin avançar en el seu procés escolar i comptar amb una formació professional i, posteriorment, buscar una  sortida laboral adequada”.

La UEC té com objectiu garantir  l'atenció educativa necessària a l'alumnat amb necessitats educatives especials dels centres on s’ imparteix educació secundària obligatòria. La UEC ofereix activitats específiques adaptades a les seves necessitats.

L'escolarització en aquestes unitats comportarà una escolarització compartida amb el centre docent en què l'alumne / a estigui matriculat / a, del qual continuarà depenent als efectes acadèmics i administratius. Durant aquests mesos, també s’ha realitzat el taller de cuina i pastisseria.

Galeria d'imatges

PC100055.JPG
PC100053.JPG
PC100053.JPG
PC100055.JPG

Document Actions