Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les fonts cibernètiques i interactives de Salou han tornat a funcionar avui

divendres 11 juliol 2008

Avui divendres ha tornat a rajar aigua de les fonts cibernètiques i interactives de Salou, situades al Passeig Jaume I. D'aquesta manera, han començat a funcionar a ple rendiment i es converteixen en un dels grans atractius dels capvespres salouencs de l'estiu. Aquestes fonts han estat tancades aquests dies, a causa dels treballs de manteniment i de neteja que s'han dut a terme aquesta setmana, per encàrrec de l'Ajuntament, i que ja han finalitzat.

El nou horari de funcionament de les fonts del Passeig Jaume I fins al 15 de setembre és de les 10 a les 24 hores tots els dies de la setmana. L'espectacle de la font cibernètica, la més propera a l'Espigó del Moll, també es pot veure tots els dies, però de les 22 a les 22.30 hores. Aquest espectacle presenta una singular combinació de jocs, efectes, coreografies i composicions sincronitzades d'aigua, llum i música.

Totes aquestes fonts, que es van inaugurar el passat 29 de març de 2007, tenen efectes especials de llum. A més de sortidors i gèisers, una de les fonts és un laberint visitable.

La resta de fonts del municipi estaran obertes tots els dies de la setmana de les 10 a les 23 hores.

Document Actions