Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les gimnastes de l'Escola Esportiva Salou es classifiquen per a la Fase Territorial de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars

dilluns 14 abril 2008

La vintena de nenes d'entre 6 i 14 anys que aquest cap de setmana han pres part en la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya s'han classificat per a la Fase Territorial, que se celebrarà a Torredembarra els propers dies 26 i 27 d'abril.

En la competició individual i de conjunts organitzada dissabte i diumenge passat pel Consell Esportiu del Tarragonès amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Salou al Pavelló Municipal d'Esports de Salou, hi van participar un centenar d'infants i joves en total. En individuals, les salouenques que van aconseguir uns millors resultats van ser:

NÚRIA ODENA, 1a classificada en categoria cadet A
CRISTINA ODENA, 2a classificada en categoria alevíA
MARVIN ARIAS, 3a classificada en categoria aleví A
LAURA BARBON, 3a classificada en categoria benjamí B
CARMEN BARTOLOMÉ, 2a classificada en categoria benjamí A
ZAIDA HERRERA, 1a classificada en categoria prebenjamí A
VALERIA ALITI, 2a classificada en categoria prebenjamí A

En conjunts, l'aleví A i el benjamí B van quedar tercers; el conjunt prebenjamí A, segon; i el benjamí A, primer.

Recordem que a la fase territorial, en individual femení hi participaran 5 gimnastes per categoria i comarca; en individual masculí, 3 gimnastes per categoria i comarca; i en conjunts, tres equips per categoria i comarca. Pel que fa a les categories, n'hi haurà des de la de prebenjamí i fins a la de cadet-juvenil.

Document Actions