Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les joves promeses musicals del municipi tornen a l’escenari amb el Festival Andén 0

divendres 14 agost 2015

La novena  edició d’aquest certamen compta amb 5 grups de música, i un discjokey

Tindrà lloc aquest diumenge a partir de les set de la tarda a la plaça de les Comunitats Autònomes

Un any més, el dia després de les Nits Daurades,  Salou organitza el Festival Andén nº ZERO. Es tracta d’un festival creat per Joves i per a joves, impulsat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb la col·laboració de l’Associació MAS (Músics Associats de Salou) que representa als joves músics del municipi que assagen en major mesura a les dependències municipals del Centre Jove Masia Tous. El Festival tindrà lloc el diumenge dia 16 d’agost a la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou a partir de les set de la tarda.

Aquesta edició té com a novetat, que s’inclouran unes torres de llums dalt de l’escenari i uns aparells que expulsen fum blanc refrescant i ninots sky dancer. Tornaran grups musicals joves que ja han participat en anteriors edicions del Festival així com altres de nou que s’incorporen a la novena edició.

La regidora de Joventut, Júlia Gómez, ha destacat que “estem molt satisfets de que els joves aprofitin aquesta oportunitat per mostrar el seu treball en el marc incomparable de les Nits Daurades i a més que s’ho passin bé i gaudeixin”, a més de donar les gràcies per la implicació dels grups i  la seva participació en aquesta nova edició.

Aquest any el festival compta amb les actuacions dels grups Poker’s, Zhentralia, Tycho Brahe, No Words, Tales of Nova i Dj Monty. Recordar que es podrà gaudir del treballs d’aquests grups diumenge dia 16 a partir de les 19h a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou.

Galeria d'imatges

anden.jpg
anden_zero_2015.png
anden_foto.jpg

Document Actions