Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les llars d’infants municipals de Salou preparen les jornades de portes obertes

dimecres 31 març 2021

La Balena Blava i El Cavallet de Mar han organitzat unes visites presencials, amb cita prèvia, pels propers dies 6, 8, 20 i 22 d’abril, de 17.30 h a 19 h; i el dissabte, 24 d’abril, de 10 h a 13 h

Caldrà demanar dia i hora, prèviament, per correu electrònic, telèfon o WhatsApp, per tal de garantir les mesures de seguretat establertes

 

Les llars d’infants municipals de Salou, La Balena Blava i El Cavallet de Mar, han preparat les jornades de portes obertes, tenint en compte les mesures sanitàries establertes, per tal de garantir la seguretat de les famílies salouenques.

Les visites es duran a terme de forma presencial, amb cita prèvia, els propers dies 6, 8, 20 i 22 d’abril, en horari de 17.30 a 19 h; i el dissabte, 24 d’abril, de 10 h a 13 h. També es pot sol·licitar dia i hora per fer una trobada virtual i resoldre possibles dubtes.

Per demanar cita prèvia i visitar la llar d’infants La Balena Blava caldrà fer-ho a través del correu electrònic e3010921@xtec.cat, o trucant al telèfon 977 38 34 09, indicant el dia i l’hora desitjada. D’altra banda, per a la llar El Cavallet de Mar, es podrà enviar un correu a e3012022@xtec.cat, o trucar al 977 38 81 54. Així mateix, també es posa a la disposició de les famílies el nou número de WhatsApp 661 46 62 69, per demanar hora.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha mostrat satisfet amb “l’excel·lent treball i coordinació dels centres per tal que les visites es puguin dur a terme de forma segura i amb totes les mesures de seguretat establertes, per garantir la salut de les famílies i donar-los la total confiança, de cara al nou curs escolar”.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament de Salou, continuarem donant tot el nostre suport a les nostres llars d’infants i a la resta de centres educatius, per tal que puguin adaptar-se, de la millor manera possible, a les noves mesures i exerceixin la seva activitat diària, amb normalitat”.

Tota la informació sobre les preinscripcions i la documentació necessària en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ) i en aquest altre enllaç (FES CLIC AQUÍ).

 

Visites segures

La durada màxima de les visites serà de 15 minuts. Els grups no podran superar els 10 integrants, acompanyats, com a màxim, per 3 persones del centre; caldrà evitar la presència simultània de grups; i, dins de cadascun, s'haurà de mantenir una distància d'1,5 metres entre les persones que no formen part de la mateixa família.

En entrar al centre, caldrà prendre's la temperatura i aplicar-se gel hidroalcohòlic; i serà obligatori l'ús de la mascareta, en tot moment.

Així mateix, es recomana evitar l'ús dels serveis, si no és imprescindible.

El format de les visites haurà de ser el d'una reunió, que caldrà organitzar, preferentment, a l'aire lliure. No obstant, en cas de fer-se a l'interior, s'obriran les finestres de l'espai. No s'haurà de lliurar cap documentació, en paper.

Document Actions