Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les llums de Nadal ja llueixen a Salou

Aquest vespre l’alcalde ha encès la il·luminació que ambientarà el Nadal i les festes

dijous 05 desembre 2013

Aquesta tarda Salou ha estrenat la nova il·luminació nadalenca. En un acte d’encesa simbòlic de l’arbre de Nadal que s’ha instal·lat a la cruïlla entre el carrer Barcelona i la Via Roma s’ha donat el tret de sortida oficial a la campanya comercial i d’ambientació que enguany s’ha distribuït per les principals vies d’entrada al municipi i zones comercials: carrer Barcelona, Via Roma, Via Augusta, Ciutat de Reus o plaça Europa... a més d’altres punts. En total s’han muntat una vuitantena de motius que estaran encesos fins a les 11 de la nit, aproximadament.

L’alcalde, Pere Granados, en presència de bona part dels regidors de la Corporació i altres ciutadans ha dut a terme l’acte d’encesa de les llums. En acabar, el Cor Duorum de l’escola Municipal de Música de Salou ha cantat unes nadales.

 

Fira de Nadal

Paral·lelament, i dins dels actes de promoció del Nadal les regidories de Participació Ciutadana i Promoció Econòmica estant muntant de cara a la propera setmana la Fira de Nadal  que enguany es trasllada a la Plaça de la Pau. Aquesta cinquena edició de la fira es durà a terme de l’11 al 14 de desembre; per tant des del dimecres i fins al dissabte de la setmana vinent. Enguany s’ha ampliat el nombre de estands fins als 20, per tant quasi doblant la xifra de l’any passat. Per tal de millorar-ne l’ambientació des de la regidories s’ha optat per muntar uns inflables del Club Xic’s pels nens, així com també s’estan organitzant unes activitats complementàries com ara xocolatada, cremat, cantada de nadales, etc. L’horari d’obertura de la fira serà de les 9h a 14h i de 16h a 21h.

Galeria d'imatges

DSCN2903..jpg
cor_duorum.JPG
cor_duorum.JPG
DSCN2903..jpg

Document Actions