Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les Nits Daurades de Salou compten amb un Punt violeta i multicolor

dijous 10 agost 2023

  • Es tracta d'un compromís de l'Ajuntament amb la seguretat, el benestar i les festes segures


Amb l'objectiu de garantir unes Nits Daurades festives i segures per a tothom, l'Ajuntament de Salou ha instal·lat, a la concorreguda plaça de les Comunitats, el Punt Violeta i multicolor.

El punt violeta i multicolor - un espai d'empatia i protecció - té com a principal finalitat informar, acompanyar i assessorar davant de situacions de violència sexista i discriminació de qualsevol mena que es puguin produir durant la celebració dels actes més multitudinaris. Amb aquesta mesura, l'Ajuntament de Salou posa de manifest el seu ferm compromís amb la seguretat i el benestar de tots els participants i vol garantir que les festes siguin una experiència positiva.

El servei del punt violeta i multicolor estarà actiu durant els dies clau de les Nits Daurades, amb un horari de funcionament específic. El divendres 11 d'agost, estarà operatiu de 21h30 a 00h30, el diumenge 13 d'agost de les 21h30 a 01h30 i el dimecres 16 d'agost de les 21h30 a les 00h30. Aquesta cobertura temporal assegura que els assistents tinguin accés a aquest servei durant els moments de major afluència de públic.

Les regidories de Cultura, Igualtat i Festes han estat treballant intensament perquè el punt violeta i multicolor sigui un espai segur, acollidor i de confiança, on totes les persones es puguin sentir protegides i ateses en cas de necessitat. El personal assignat al punt lila compta amb la formació específica i sensibilització necessàries per afrontar situacions delicades amb empatia, discreció i professionalitat.

Des de l'Ajuntament de Salou, es fa una crida a tots els assistents a les Nits Daurades perquè, davant de qualsevol situació de risc facin ús del punt violeta i multicolor. A més, es recorda la importància de trucar al 112, en cas de qualsevol emergència que requereixi una resposta immediata.

Galeria d'imatges

PUNT VIOLETA HQ.png

Document Actions