Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les Nits Daurades ja són aquí

divendres 10 agost 2007

L'inici de la Festa Major d'Estiu de Salou, més conegudes com Nits Daurades, ja està gairebé a tocar. En concret, l'acte inaugural tindrà lloc avui, a les 20 hores, a la Torre Vella i estarà protagonitzat per Toni Albà. Aquest actor, autor i director que ha celebrat recentments els seus 25 anys de dedicació professional al món del teatre, serà l'encarregat de pronunciar el pregó.
El seu treball es basa en la creació teatral en molts estils i pren sempre com a base l'humor. De fet, és ben conegut per les seves paròdies polítiques i imitacions del Rei d'Espanya i del Papa de Roma, entre altres personalitats, a diferents programes televisius com 'Buenafuente' o 'Polònia', per la qual cosa tot fa preveure que les seves paraules no deixaran indiferent el públic que assisteixi a la inauguració de les festes i molt probablement provocaran el seu somriure. Aquest acte finalitzarà amb una gran tronada.
Igual de sonat és previst que sigui el concert que oferirà David Bisbal demà dissabte, 11 d'agost, a les 21.30 hores, a l'Estadi Muncipal (Camp de Futbol); i l'espectacle 'Magic', que es podrà veure el mateix dissabte a les 22.30 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes. Es tracta d'un musical infantil, adreçat no només als petits, sinó també als grans, que recopila les cançons més emotives del gènere, amb protagonistes com Blancaneus, Pinotxo, el Cranc Sebastià i la Sireneta, el Gat amb botes, Hèrcules, Peter Pan. És obra de la companyia Producciones Teatrales Algoquin i
hi col·laboren joves estrelles del panorama musical del nostre país com Laura González, que ha participat en musicals com 'Jekyll & Hyde' o 'La jaula de las locas' i actualment porta de gira per Espanya l'espectacle 'Flashdance'; Antonio Caballero, integrant de l'elenc de 'Jesucristo Superestar siglo XXI' i 'El Mago de Oz'; o Rafael Higuera, que va formar part de la versió a Espanya de 'Peter Pan' i 'El Hombre de la Mancha'. En total, sobre l'escenari hi haurà dissabte 31 artistes i una orquestra formada per 12 músics, disposats a fer gaudir als espectadors.
Aquests, juntament amb els balls aragonesos, d'aquest divendres a les 22 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes; l'espectacle de circ de la companyia Desastrosus Cirkus, de dissabte, a les 19 hores a l'Espigó del Moll; la cercavila popular, que sortirà de la Plaça de les Comunitats Autònomes el proper diumenge a les 19.30 hores; la calada de les malles de Sant Pere (diumenge també a les 20.30 hores a la Platja de Ponent); i el concert del grup Gertrudis (igualment el dia 12, però a les 23 hores) seran els actes més destacats programats per aquest cap de setmana en el marc de les Nits Daurades.
No obstant això, cal recordar que la Festa Major d'Estiu no acabarà fins al proper dimecres 15 d'agost. Fins aleshores, hi haurà, per exemple, una trobada d'havaneres, diverses activitats i tallers infantils; i diferents espectacles de circ. Com ja és tradicional Les Nits Daurades es clouran amb la Processó de la Verge i el gran Castell de Focs d'Artifici.

Document Actions