Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les Nits Daurades omplen d'activitats familiars i esportives la festa d'estiu de Salou

dimarts 11 agost 2009

A la platja es munten des de jocs infantils a petanca a gimcanes per a infants, entre un llarg etcètera

Al llarg de tota la setmana Salou comptarà amb més diversió i entreteniment que mai ja que, amb la celebració de la Festa Major d'estiu, es multipliquen els actes adreçats a petits i grans. Una de les activitats que està resultant un èxit per l'elevada participació són els jocs d'aigua, gimcanes, petanca o campionats de diferents esports que s'estan duent a terme al costat de la llar d'infants de la platja de Llevant, a la zona esportiva municipal des de les deu del matí i fins a les vuit de la tarda. La regidoria d'Infància i Joventut, Júlia Gómez, assegurava que el departament està treballant intensament per tal que hi hagi una oferta complementària d'interès per als petits i els adolescents; un públic molt nombrós que ens visita i també adreçat als veïns de Salou.

Durant tota aquesta setmana s'han preparat activitats especials que ompliran de contingut d'oci les vacances de moltes persones. Precisament ahir, l'alcalde de la població, Pere Granados, va visitar les instal·lacions municipals de la platja junt amb la regidora Júlia Gómez i el regidor de serveis i manteniment, Pedro Márquez, i van estar canviant impressions amb les monitores que s'encarreguen del lleure en aquesta zona tan important del municipi. 'Volem donar el màxim i millor servei als visitants perquè es tracta de tenir un bon record dels dies de festa que s'han gaudit al municipi', deia Granados. A més de les activitats programades també hi ha en funcionament la llar d'infants de la platja on una quinzena de petits s'entretenen amb manualitats i tallers guiats per les monitores.
Avui mateix hi ha programades un parell d'activitats per a la família; d'una banda a les 19.30 davant les fonts cibernètiques del passeig Jaume I es durà a terme l'actuació de circ 'Katakrak'. Es tracta d'una actuació plena d'humor i màgia, entrelligada amb un fil teatral i musical on hi ha dos personatges actuant; d'una banda un pallasso i de l'altra una il·lusionista. A la nit, a les 22.30 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes a l'escenari de la festa hi actuarà el circ acrobàtic de Pekín.

Document Actions