Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres d’adaptació de l’estadi municipal de futbol començaran el proper dilluns, 24 d’abril

dilluns 17 abril 2023

El nou camp, que s’ubicarà al terreny resultant de la nova canalització del Barranc de Barenys, es preveu que estigui enllestit entre finals d’agost i inicis de setembre, d’aquest any 2023

Les actuacions s’iniciaran amb treballs d’explanació del terreny on aniran situats els nous camps de futbol 7 i 11, i la retirada d’elements, així com, també, el tancament del recinte

 

L’Ajuntament de Salou anuncia que les obres d’adaptació de l’estadi municipal de futbol al terreny resultant de la nova canalització del Barranc de Barenys començaran el proper dilluns, 24 d’abril; i es preveu que estiguin enllestides entre finals d’agost i inicis de setembre, d’aquest any 2023.

Les actuacions s’iniciaran amb uns treballs previs, que consistiran en l’explanació del terreny on aniran situats els nous camps de futbol 7 i 11, i la retirada d’elements; així com, també, el tancament del recinte.

Cal recordar que hi haurà una variació en la disposició del terreny, afectant, especialment, sobre gran part del tancat perimetral, sobre l’accés principal i aparcament, desplaçant els camps cap a ponent.

També s’actuarà sobre les escomeses de serveis; sobre l’edifici de l’entrada principal que conté els lavabos del públic, la sala de fisioteràpia, el magatzem i consergeria; i sobre els camps de futbol 7 (un 30% de la superfície) i futbol 11 (un 50% del terreny), i de softbol; així com en les instal·lacions d’il·luminació, megafonia i contra-incendis d’hidrants soterrats.

El nou terreny resultant quedarà de la següent forma: es traslladarà el camp de futbol 7 actual a la ubicació de l’espai que permet la zona on actualment hi ha el camp de futbol 11; s’instal·larà el camp de futbol 11 a la part sud del terreny resultant; s’aprofitaran i s’instal·laran les graderies existents i la coberta, al camp de futbol 11. També, es realitzaran les noves proteccions perimetrals de tancat, passos d’obertura d’evacuació i tancaments interiors que delimitin la zona de públic i d’esportistes; i s’instal·laran els hidrants contra-incendis. Així mateix, s’aprofitarà el material d’equipament esportiu, així com de les torres d’il·luminació, quadres elèctrics i focus d’il·luminació.

Les obres s'han adjudicat per un import d'1.219.273 €.

Cal destacar que, a més, mentre es realitzen les obres, l'Ajuntament de Salou ha signat un contracte que permet posar a disposició de les entitats esportives les instal·lacions del complex esportiu que hi ha al municipi, el Futbol Salou Sports Center. El contracte preveu l'allargament de la seva durada i la reserva de les seves instal·lacions fins al març del 2024, per tal de poder cobrir qualsevol contingència extraordinària en les obres d'adaptació de l'estadi municipal de futbol.

Document Actions